Athens Pride Week: Διαδικτυακή συζήτηση για τη θέση της γυναίκας στη μουσική βιομηχανία

Athens Pride Week: Διαδικτυακή συζήτηση για τη θέση της γυναίκας στη μουσική βιομηχανία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το shesaid.so Athens προσκαλεί τις Νατάσσα Μποφίλιου, Sma Rag Da, Sugahspank!, Μέμη Κούπα, Μαρία Παππά και Αμαρία Κατσανεβάκη σε μία ανοιχτή συζήτηση

10 Σεπτεμβρίου 2020

Απόψε στις 19:30 συντονιζόμαστε στα επίσημα κανάλια του Athens Pride σε Facebook και Youtube για να παρακολουθήσουμε τη διαδικτυακή συζήτηση για την ισότητα στη μουσική βιομηχανία.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, ιδρύθηκε η κοινότητα shesaid.so, μία διεθνής ομάδα αποτελούμενη από 12.000+ γυναίκες όλων των τομέων της μουσικής βιομηχανίας: καλλιτέχνες, δισκογραφικές εταιρείες, διαχείριση καλλιτεχνών, μουσική τεχνολογία, σύνθεση, κ.ά. Το όραμα του shesaid.so είναι να συνδεθούν και να ενδυναμωθούν οι κοινότητες που δεν εκπροσωπούνται αρκετά στη μουσική βιομηχανία, με έμφαση στις γυναίκες.

To Shesaid.so Athens, εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2020, αποτελεί την Αθηναϊκή προσθήκη του διεθνούς κινήματος shesaid.so και την μοναδική, ως τώρα, στην Ελλάδα. Το shesaid.so έχει ως στόχο την αλλαγή των σημερινών συνθηκών στις οποίες βρίσκονται οι γυναίκες στη Μουσική και την Τέχνη, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ανεπαρκή εκπροσώπηση και έκθεση, ελάχιστες ευκαιρίες ανάδειξης του ταλέντου τους και πολλά φαινόμενα σεξισμού και παρενόχλησης.

Το γενικό σύνθημα του shesaidso Athens έγκειται στην ιδέα ότι το ταλέντο ξεπερνά το φύλο, την ηλικία, τις εθνικότητες και επικεντρώνεται αποκλειστικά στην έμπνευση, τη συνεργασία, την ποικιλομορφία και την ένταξη.

Στο πλαίσιο του Athens Pride - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας, το shesaid.so Athens προσκαλεί τις Νατάσσα Μποφίλιου, Sma Rag Da, Sugahspank!, Μέμη Κούπα, Μαρία Παππά και Αμαρία Κατσανεβάκη σε μία ανοιχτή συζήτηση γύρω από τη θέση της γυναίκας στη μουσική βιομηχανία.