Αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες γίνονται κινούμενα σχέδια από τον Μελωδία 99.2

Αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες γίνονται κινούμενα σχέδια από τον Μελωδία 99.2
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (23/09).

23 Σεπτεμβρίου 2020

Το «έντεχνο» ραδιόφωνο της Frontstage σε συνεργασία με το φεστιβάλ «Animasyros» -πραγματοποιείται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στη Σύρο- παρουσιάζει την νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Ενενήντα Δεύτερα». Εκεί μέσω του animation θα παρουσιάζεται εν συντομία η ζωή μεγάλων ερμηνευτών του ελληνικού ρεπερτορίου, που θα συνοδεύεται από ένα εμβληματικό τους τραγούδι. Η αρχή έγινε με την μικρού μήκους ταινία για τη Βίκυ Μοσχολιού με τίτλο «Βίκυ - Ενενήντα Δεύτερα για τη Μοσχολιού»:

-------------------------

Όλοι οι αγώνες του Roland Garros στην ΕΡΤ Sports και το ERTflix.

Μέσα από το αθλητικό της κανάλι και την υβριδική της πλατφόρμα η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά, από την ερχόμενη Κυριακή, τις αναμετρήσεις του δημοφιλούς τουρνουά τέννις. Για τις ανάγκες του, μάλιστα, το ERTflix... «πολλαπλασίασε» την ΕΡΤ Sports και δημιούργησε τα κανάλια ΕΡΤ Sports 1, ΕΡΤ Sports 2 και ΕΡΤ Sports 3. Τα τρία κανάλια θα είναι διαθέσιμα στις smart τηλεοράσεις και το ertflix.gr, και θα καλύψουν την δράση από τα γήπεδα του Roland Garros για περίπου 8 ώρες κάθε μέρα.

-------------------------

Ο διωγμός των Εβραίων της Θεσσαλονίκης στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι η «Αφύλαχτη Διάβαση» του Θωμά Σίδερη φέρνει ξανά στη μνήμη των ακροατών του ραδιοσταθμού την εξόντωση της Εβραϊκής κοινότητας της πόλης από τους ναζί, κατά τη διάρκεια του 1943. Στο μικροσκόπιο της εκπομπής μπαίνουν το σιδηροδρομικό δίκτυο των Γερμανών για τη μεταφορά των αιχμαλώτων από τη Θεσσαλονίκη στο Άουσβιτς και την Τρεμπλίνκα, τις συνθήκες και τη διάρκεια του ταξιδιού τους και τα σχέδια των αξιωματικών του Χίτλερ για την εξαφάνισή τους.

-------------------------

Επιστρέφουν τα «Παράπονα στον Δήμαρχο» στον Αθήνα 9.84.

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί ο Κώστας Μπακογιάννης θα βρεθεί ξανά πίσω από τα μικρόφωνα του δημοτικού ραδιοσταθμού, για πρώτη φορά στη νέα σεζόν, ζητώντας από τους δημότες της Αθήνας να του εκφράσουν τα παράπονά τους. Όπως αναφέρει ο 9.84 στο σχετικό του post στα social media, τα βασικότερα θέματα της εκπομπής θα είναι ο κορωνοϊός, ο Μεγάλος Περίπατος, το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το προσφυγικό, τα σχολεία κ.ά., τα οποία απασχολούν τον δήμο και όχι μόνο.