Η Αφεντούλα Ραζέλη στο Μπαράκι της Διδότου

Η Αφεντούλα Ραζέλη στο Μπαράκι της Διδότου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρέα με το Τρίο Κατάρα

07 Οκτωβρίου 2020

Η Αφεντούλα Ραζέλη σε μια καινούργια συνεργασία με το Τρίο Κατάρα... (το όνομα είναι επηρεασμένο από το Τρίο Κιτάρα, γνωστό παλιό μουσικό τρίο)

Ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους ταλαντούχους της νέας γενιάς μουσικούς, Παναγιώτη Διαμάντη, Κωστή Κωστάκη και Σωτήρη Λέτσιο... Τρεις κιθάρες και τρεις φωνές δίνουν στο Τρίο Κατάρα μια αίσθηση που σε πάει πίσω στο παλιό αστικό λαϊκό τραγούδι του ΄30,΄40 και ΄50, παντρεύοντας παράλληλα ηχοχρώματα και αρμονίες από άλλα μουσικά είδη... αλλά και δημιουργώντας νέα τραγούδια, συνδυάζοντας και αναμειγνύοντας παλιότερες με νεότερες μουσικές δομές.

Έτσι λοιπόν το Τρίο Κατάρα θα ντύσει το ιδιαίτερο και μοναδικό ηχόχρωμα της Αφεντούλας, τα τραγούδια της δισκογραφίας της αλλά και τραγούδια αγαπημένα προσαρμοσμένα στις τρεις κιθάρες, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση οικειότητας, παρέας και ανταμώματος.

Όπως λέει η ίδια, "επιθυμώ μέσα από το τραγούδι να μεταδώσω στους ακροατές την πολύτιμη αίσθηση του οικείου, της φιλοξενίας, της χαράς, της γιορτής"...

Λόγω των ειδικών διατάξεων για τον περιορισμό των θέσεων παρακαλούμε κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας.

Έναρξη: 20.30

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3642990