Rock and Roll Hall of Fame

Rock and Roll Hall of Fame
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ποιοι θα συμμετέχουν στη φετινή τελετή;

13 Οκτωβρίου 2020

Στις 7 Νοεμβρίου και όχι στις 2 Μαΐου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, θα διεξαχθεί η φετινή εκδήλωση του Rock and Roll Hall of Fame.

Στην τελετή η οποία θα είναι εικονική και θα μεταδοθεί από το HBO, θα παρελάσουν πολλοί αστέρες όπως Bruce Springsteen, Iggy Pop, Ringo Starr, Miley Cyrus, Billy Gibbons, SeanDiddyCombs, Nancy Wilson, Jennifer Hudson, Billy Idol, Alicia Keys, και Charlize Theron.

Οι καλεσμένοι θα τιμήσουν την αποκαλούμενη Class of 2020: Depeche Mode, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G. και T. Rex.

«Μας τιμά το ότι μαζευόμαστε με αυτή την ομάδα διακεκριμένων μουσικών και καλλιτεχνών για να τιμήσουμε την Class of 2020 των όσων πρόκειται να “μυηθούν”» τόνισε, σε ανακοίνωση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Rock and Roll Hall of Fame, Joel Peresman προσθέτοντας ότι «παρότι το φετινό πρόγραμμα θα είναι διαφορετικό, ανυπομονούμε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει στη βιομηχανία, τους φανατικούς θαυμαστές τους και την επόμενη γενιά καλλιτεχνών».