Ιστορίες για καταραμένους έρωτες, καταχρήσεις και περιπέτειες

Ιστορίες για καταραμένους έρωτες, καταχρήσεις και περιπέτειες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα από τα τραγούδια στην αυλή της Africana

13 Οκτωβρίου 2020

Με βασικό άξονα και αφετηρία την αγάπη τους για το blues, η Τζένη Καπάδαη και ο Βασίλης Τζαβάρας έστησαν ένα σχήμα ακουστικό, τόσο ήσυχο ώστε να ακούγονται οι εκρήξεις, φασαριόζικο εκεί που δε θα έπρεπε, με ανάσες και σιωπές, ανοιχτό και με ρευστά όρια - τα πάντα εξαρτώνται από την ενέργεια της βραδιάς.

O Βασίλης κι η Τζένη συναντήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Συνεργάστηκαν τόσο δισκογραφικά αλλά και σε συναυλίες στο πλαίσιο των σχημάτων Occasional Dream, Jim Crows, A.N.D, Take the money and run. Χάθηκαν για λίγο, ακολουθώντας τους δρόμους τους, που τους ξανάφεραν κοντά, για να ξαναρχίσουν να παίζουν μαζί τις αγαπημένες τους μουσικές- αυτη τη φορά μαζί με το Χρήστο Μπαλαούρα και το ιδιαίτερο, λυρικό του χρώμα.

Παλιομοδιτικες, μελωδικές ιστορίες για καταραμένους έρωτες, καταχρήσεις, περιπέτειες κι ευτυχία μέσα από τα λόγια των Waits, Reed, Winehouse, Collins, Dylan, Bowie, Holiday

  • Τζένη Καπάδαη – φωνή
  • Βασίλης Τζαβάρας – κιθάρα, φωνή
  • Χρήστος Μπαλαούρας -κιθάρα

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας τηρούνται αυστηρά και γι΄ αυτό οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και γίνονται με μήνυμα στο Facebook.

H Αφρικάνα σερβίρει από τις 19:00 το live αρχίζει αυστηρά στις 21:00 και διεξάγεται χωρίς διάλειμμα.