Το Gazarte κρατάει ζωντανή τη μουσική!

Το Gazarte κρατάει ζωντανή τη μουσική!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρά τα περιοριστικά μέτρα, οι συναυλίες συνεχίζονται με ασφάλεια

29 Οκτωβρίου 2020

 

Αποχαιρετάμε τον Οκτώβριο και καλωσορίζουμε τον Νοέμβριο με ένα πρόγραμμα γεμάτο μουσική στο Roof Stage του Gazarte!

 

Η ανανεωμένη Roof Stage σκηνή θα συνεχίσει να υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες και κοινό σε μοναδικές βραδινές συναντήσεις.

 

Η τελευταία μέρα του Οκτωβρίου και ολόκληρος ο Νοέμβριος απαρτίζονται από μελωδίες για όλα τα γούστα, δροσερά cocktails, μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και αρώματα από δυόσμο και βασιλικό που κρατάνε ακόμη κάτι από καλοκαίρι.

 

Τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, τηρούμε ένα ακόμη, κρατάμε ζωντανή τη μουσική!

 

Το Σάββατο 31/10 o Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα «μαγειρεύουν» μια «Σπιτική Συναυλία», ενώ την Κυριακή 1/11 ο κοσμοπολίτης JazzMan Costas Baltazanis παρέα με την Μαρίνα Σάττι και μια πεντάδα εξαίρετων μουσικών βάζουν λίγο Jazz στην ζωή μας.

 

Τις Δευτέρες 2 & 9 Νοεμβρίου η Μαρία Παπαγεωργίου μετά τη sold out εμφάνισή της τον Ιούλιο, επιστρέφει στο Gazarte με ένα ιδιαίτερο solo project.

 

Από την Πέμπτη 5/11 και κάθε Πέμπτη οι Gadjo Dilo επιστρέφουν, πιστοί στο ραντεβού τους, πλημμυρίζοντας το Gazarte με Gypsy Jazz ήχους και διασκευές που έχουν αγαπηθεί, ενώ οι Παρασκευές του Νοεμβρίου ανήκουν στον Παύλο Παυλίδη και τη νέα του μπάντα!

 

Τα Σάββατα 7, 14 και 21 /11 αρνούμαστε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και λικνιζόμαστε στους αισθησιακούς ρυθμούς και τους μεθυστικούς dream pop ήχους των νέων singles του Monsieur Minimal, Release me και Easteria.

 

Την Τρίτη 10/11 ο Δημήτρης Σαμόλης μας ταξιδεύει στο αισιόδοξο μουσικό του σύμπαν παρέα με την καλεσμένη του Νατάσα Εξηνταβελώνη και τη δασκάλα της και τέλος από την Τετάρτη 25/11 και κάθε Τετάρτη τα αγαπημένα μουσικά γατιά, οι The Swingin' Cats, επιστρέφουν με άκρως ανανεωμένο πρόγραμμα και μας παρασύρουν να χορέψουμε ... καθιστοί!

 

Το Gazarte κρατάει ζωντανή τη μουσική!

 

Αναλυτικά όλες οι εκδηλώσεις στην agenda του loaded