«Στα μαχαίρια» ο Trump με τη Lady Gaga

«Στα μαχαίρια» ο Trump με τη Lady Gaga
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πλευρό του Biden η γνωστή σταρ

02 Νοεμβρίου 2020

Με εξαιρετικά επιθετικό τρόπο αντιμετώπισε  η προεκλογική καμπάνια του Donald Trump την απόφαση της superstar της ποπ Lady GaGa να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία του δημοκρατικού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden στην Πολιτεία της Πενσιλβάνια η οποία θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σε μια μάλλον πρωτοφανή, ακόμα και για τα δεδομένα του Trump κίνηση, ο υπεύθυνος της προεκλογικής του εκστρατείας Tim Murtaugh, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τη Lady Gaga ως «ακτιβίστρια κατά του fracking» και σημειώνει ότι «αυτή η απεγνωσμένη κίνηση (σ.σ. του Biden) να προκαλέσει ενθουσιασμό για τη θαμπή υποψηφιότητά του είναι στην πραγματικότητα μια κοροϊδία για τους 600.000 κατοίκους της Πενσιλβάνια που εργάζονται στον τομέα του fracking».

Σημειώνεται ότι ο Biden αλλά και μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας, ζητούν να σταματήσει το fracking, το οποίο είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη για το περιβάλλον διαδικασία εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Φυσικά, η επιθετική κίνηση του Trump δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη από τη Lady Gaga η οποία με ένα ειρωνικό tweet είπε ότι «είμαι ευτυχισμένη που κατοικοεδρεύω στο μυαλό σας και μάλιστα τσάμπα».

Η Gaga είναι ενεργή υπέρ της υποψηφιότητας του Biden και μάλιστα μέσα στο Σαββατοκύριακο φόρεσε μερικές από τις πλέον «ιστορικές» ενδυμασίες της (όπως την γνωστή τουαλέτα από… μπριζόλες), καλώντας τους αμερικανούς να ψηφίσουν και να στηρίξουν το δημοκρατικό δίδυμο των Joe Biden - Kamala Harris.