Θάψτε τις «Τελεταί Μπούκουρα» (αλλά ποιος να τις θάψει αν όχι οι ίδιες;)

Θάψτε τις «Τελεταί Μπούκουρα» (αλλά ποιος να τις θάψει αν όχι οι ίδιες;)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενα Tweet από τις «Τελεταί Μπούκουρα» για την Ελληνική Αστυνομία άναψε φωτιές.

15 Νοεμβρίου 2020

Και είναι ένα από τα γνωστά, «διάσημα», tweets από τις «Τελεταί Μπούκουρα» με το επιτυχημένα μακάβριο χιούμορ που κάνουν πολύ κόσμο να γελάει και που κανένας δεν παρεξηγεί. Κανένας; Οχι δα. Το «Πρώτο Θέμα» θίχτηκε τώρα! Οπως και πολλοί στα social media. Επειδή το αστείο αφορούσε την Ελληνική Αστυνομία.

«100 νέες μοτοσυκλέτες παρέλαβε η Ελληνική Αστυνομία 🔹Από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά 778 οχήματα» έγραψε στο Twitter η ΕΛ.ΑΣ.

Τι έκαναν λοιπόν οι «Τελεταί Μπούκουρα» και ξεσήκωσαν θόρυβο; Τους ευχήθηκαν να είναι καλοτάξιδοι.

Δεν είναι η πρώτη φορά, το κάνουν συχνά οι «Τελεταί Μπούκουρα» και ουδείς παρεξηγείται. Γραφείο τελετών είναι, μακάβριο χιούμορ θα έχουν. Το έκαναν και με τον Τραμπ όταν αρρώστησε από κορονοϊό. Το έκαναν και με άλλους και δεν υπήρχε σχεδόν ποτέ πρόβλημα. Σαν να βγει κάποιος και να κατηγορήσει τους Sopranos, ένα πράγμα.

Το «Πρώτο Θέμα» ωστόσο ενοχλήθηκε, σφόδρα: «Αποτροπιασμό προκαλεί στο twitter η μακάβρια ανάρτηση του Τελεταί Μπούκουρα για τις μοτοσυκλέτες της ΕΛΑΣ. Τα σχόλια είναι εκατοντάδες και εκφράζουν αποτροπιασμό για την κακοήθη αναφορά η οποία ξεπερνά τα όρια της σάτιρας».

Είναι τόσο φαιδρό όλο αυτό που κανονικά θα έπρεπε να μας ψυχαγωγούσε τα μάλα. Αλλά γίνεται άκρως επικίνδυνο. Ποινικοποιούν και τη σάτιρα.

Μην εκπλαγείτε αν δείτε να εξαφανίζεται το account των «Τελεταί Μπούκουρα».