«T-Live» στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου

«T-Live» στον Alpha με την Τατιάνα Στεφανίδου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (23/11).

23 Νοεμβρίου 2020

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού, λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της «μεταγραφής» της γνωστής παρουσιάστριας, θα ενταχθεί σύντομα στο πρωινό πρόγραμμα του Alpha με ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα ξεκινά καθημερινά στις 11.00. Ο λόγος για το «T-Live», όνομα που παραπέμπει ευθέως στο site tlife.gr που διατηρεί η Τατιάνα Στεφανίδου, «με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ και έρευνα» όπως επισημαίνει το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

-------------------------

Δημήτρης Σταρόβας και Αθηνά Λινού στο «Direct».

Τον δημοφιλή καλλιτέχνη και την γνωστή πνευμονιολόγο, φιλοξενεί στην εκπομπή του ο Τάκης Χατζής, την ερχόμενη Τετάρτη στις 00.15. Ο Δημήτρης Σταρόβας θα μιλήσει στην κάμερα του Alpha για τη σχέση του με το τζόγο και τον λόγο για τον οποίο παράτησε το σχολείο, και η Αθηνά Λινού θα μιλήσει για την πανδημία, το εμβόλιο κατά του Covid-19 και την σχέση της με την πολιτική.

-------------------------

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στην οικονομία και την αγορά στη «Βαβέλ».

Με την κατάσταση στον οικονομικό τομέα της χώρας στην εποχή του Covid-19, θα ασχοληθεί αυτή την εβδομάδα η εκπομπή του Νίκου Φιλιππίδη στο Mega. Την ερχόμενη Τρίτη στις 00.10 καλεσμένοι της «Βαβέλ» θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, οι οποίοι θα συζητήσουν με εκπροσώπους πληττόμενων κλάδων από την πανδημία.

-------------------------

Οι ταινίες του #OpenMyCinema για αυτή την εβδομάδα.

Με τις συνέχειες παραγωγών που προβλήθηκαν στο Open την περασμένη εβδομάδα, αλλά και διαφορετικών, θα «πορευτεί» η βραδινή κινηματογραφική ζώνη του καναλιού. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/11
20.00 Ο Ροζ Πάνθηρας 2
22.00 Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές

ΤΡΙΤΗ 24/11
20.00 Πτυχή στο Χρόνο
22.30 Rocky V

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/11
20.00 Aloha

ΠΕΜΠΤΗ 26/11
20.00 Bride Wars
21.45 Οδηγός Αισιοδοξίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/11
20.00 Kung Fu Panda 2
22.00 Flight

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/11
21.00 Rocky Balboa

-------------------------

Κανονικά (και) φέτος ο Ραδιομαραθώνιος του Ρυθμού 94.9.

Παρά την πανδημία και τα lockdown που έχει επιφέρει, η φιλανθρωπική ενέργεια του ελληνικού ραδιοσταθμού του ΑΝΤ1 θα λάβει χώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά. Από τις 14 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Stam Din Dan Done και η Ιωάννα Λαϊου θα βρίσκονται συνεχώς στον αέρα του Ρυθμού 94.9, παίζοντας τις παραγγελιές των ακροατών του οι οποίοι με τα μηνύματά τους θα στηρίξουν φέτος το έργο του «Make A Wish». Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να στείλουν SMS με την αφιέρωση και το όνομά τους στο 19808.

-------------------------

Αφιέρωμα στον κορωνοϊό από το National Geographic.

Με τρία σερί ντοκιμαντέρ, την ερχόμενη Παρασκευή, το δημοφιλές κανάλι μέσα από τη Nova, την Cosmote TV, το Vodafone TV και την Wind Vision ρίχνει φως στην εξάπλωση του Covid-19 προβάλλοντας την επιστημονική και την ιστορική του διάσταση. Αναλυτικά:

21.00 Εξάπλωση: Από τον Έμπολα στον Covid-19
21.50 Κυνηγώντας τον Ιό
22.40 Breakthrough: Πολεμώντας τον Ιό 2020