ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΘΗΝΑ 9.84 ΚΑΙ Ο AIR 104.4

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΑΘΗΝΑ 9.84 ΚΑΙ Ο AIR 104.4
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθήνα 984. Ένα δίμηνο περίπου μετά την Πρωτοχρονιά κατάφερε και έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Πάλι καλά να λέμε. Θα μπορούσε να το έκανε και μετά το Πάσχα. Να είχαν σουβλίσει πρώτα το αρνί και μετά να έκοβαν και την πίτα.

25 Φεβρουαρίου 2010Μεγάλη επιτυχία για τον Αθήνα 984. Ένα δίμηνο περίπου μετά την Πρωτοχρονιά κατάφερε και έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Πάλι καλά να λέμε. Θα μπορούσε να το έκανε και μετά το Πάσχα. Να είχαν σουβλίσει πρώτα το αρνί και μετά να έκοβαν και την πίτα.

Διαβάζω στο σχετικό Δελτίο Τύπου: Ο «ΑΘΗΝΑ 9.84» και το ξενόγλωσσο πρόγραμμά του, «AIR 104.4», έκοψαν φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στον τρίτο όροφο του δισκοπωλείου METROPOLIS, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.

Τα κεφαλαία γράμματα για τον Δήμαρχο, τον χειρότερο Δήμαρχο Αθηναίων ever, είναι δικά τους εννοείται. Μην μπερδευτείτε.

Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για αυτό που λέω παρακάτω, μόνο ένα ερώτημα θα απευθύνω προς τους διοικούντες το σταθμό: Γιατί ένας υπερχρεωμένος ραδιοσταθμός όπως ο Αθήνα 984 δεν πραγματοποιεί την εκδήλωση στο αμφιθέατρό του αλλά πηγαίνει στο Metropolis;

Και συνεχίζει το Δελτίο Τύπου λίγο παρακάτω (για όσους έχουν αγωνία): Την εκδήλωσή μας τίμησαν πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της δημοσιογραφίας, που υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του «ΑΘΗΝΑ 9.84», ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΦΕΖΑΣ. Τη βραδιά συνόδευσαν μουσικά ο  Ζαχαρίας Καρούνης και η Χρυσούλα Στεφανάκη ενθουσιάζοντας όλους τους καλεσμένους μας.

Κι άλλα κεφαλαία γράμματα όπως βλέπετε, για τον κύριο Καφέζα αυτή τη φορά... Δικά τους και πάλι. Μεγαλεία...

Για τον αποκριάτικο χορό του Αθήνα 984 έχουν κλείσει ήδη, από τον Δήμο, κάποια ημερομηνία τον Μάιο. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά, μην ανησυχείτε...