NEXT TIME PASSIONS + PULSE

NEXT TIME PASSIONS + PULSE
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τετάρτη,  10 Μαρτίου

27 Φεβρουαρίου 2010Next Time Passions+Pulse
Τετάρτη,  10 Μαρτίου
Οι περίφημοι “pop addicts” Next Time Passions στο Σταυρό του Νότου για μία εμφάνιση.

Η ιστορία των Next Time Passions ξεκίνησε πιό πολύ σαν μια παρέα που τους άρεσε να παίζουν σε όμορφες στιγμές με φίλους τα τραγούδια που αγαπούσαν. Ο Νίκος Καλασκάνης (κιθάρα), ο Γιάννης Ντίνος (μπάσο), ο Ηλίας Παπαδόπουλος (πλήκτρα), ο Μάκης Πετράτος (κιθάρα) και  ο Βασίλης Πνευματικός (φωνητικά), συνήθιζαν να «διασκευάζουν» κομμάτια των αγαπημένων τους indie pop καλιτεχνών της εποχής όπως των Field Mice, Another Sunny Day, Television Personalities, Biff Bang Pow και St. Christopher.
Το 1993  κυκλοφορούν μαζί με τους Impossible Times το split 7’’ “2X1”. Αν και την άνοιξη του 1994 θα είναι και η τελευταία φορά που θα εμφανιστούν ζωντανά, πολλά κομμάτια που έχουν γράψει και ηχογραφήσει μέχρι τότε, θα συνεχίζουν να μπαίνουν σε συλλογές όπως η αμερικάνικη “Whirl – Wheels” και η θρυλική πλέον “Try a Little Sunshine” του ’99.
 Έπειτα, ακολουθούν ξεχωριστές διαδρομές, αλλά το 2009 αποφασίζουν ότι οι μουσικές τους ανησυχίες μπορούν να εκφραστούν καλύτερα μέσα από το αρχικό σχήμα. Θα είναι μία σημαντική χρονιά αφού με νέο μπασίστα τον Δημήτρη Κωνσταντέλο των One Night Susan και drummer τον Αντώνη Δούνια (Pop-Eye, Goya’s Dream) ξεκινούν να γράφουν και να ηχογραφούν νέα κομμάτια με σκοπό την κυκλοφορία καινούριας δουλειάς μέσα στο 2010. Τον περασμένο Δεκέμβρη κάνουν την πρώτη ζωντανή επιτυχημένη εμφάνισή τους μετά από 15 χρόνια στο TIKI bar.

Opening act στον Σταυρό του Νότου για τους Next Time Passions κάνουν οι Pulse!

Ένα πενταμελές συγκρότημα εναλλακτικής/πειραματικής ροκ, με βάση την Αθήνα. Το όνομά τους (μαζί με την τελεία!) προέρχεται από τον τελευταίο πεζό παλμό ενός καρδιογράμματος, και υπονοεί το τέλος - και μια καινούρια αρχή. 
Τα μέλη της μπάντας είναι οι: Νίκος Βογιατζάκης (κιθάρες, programming), Μιχάλης Μόσχος (κιιθάρες, slide) Γιάννης Σταυρακάκης (φωνητικά), Νίκος Μάρκου (μπάσο) και Παύλος Μοναστηριώτης (κρουστά).

Σταυρός του Νότού: Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος.
Τηλ: 210-9226975. www.stn.gr
Είσοδος με μπύρα: 12 ευρώ