Εκτός «Your Face Sounds Familiar» ο Κώστας Δόξας

Εκτός «Your Face Sounds Familiar» ο Κώστας Δόξας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την αποχώρηση του τραγουδιστή από το πρόγραμμα, «για προσωπικούς λόγους».

05 Μαρτίου 2021

Ανακοίνωση που συμπίπτει με μία καταγγελία εναντίον του τραγουδιστή για ενδο-οικογενειακή βία. Καταγγελία από την πρώην σύζυγό του για ξυλοδαρμό και κακοποίηση. Η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στο Zougla.gr και περιέγραψε το πώς ο πρώην σύζυγός της «την κακοποιούσε, σωματικά και λεκτικά», από το 2016.

Με αποκορύφωμα, όπως αναφέρει η ίδια, αυτό που συνέβη τον Απρίλιο του 2020: «Ήταν ένα πολύ έντονο περιστατικό βίας, με γροθιές στο πρόσωπό μου, με κλοτσιές στο σώμα μου, με έπιανε και με χτυπούσε στην ντουλάπα, στον τοίχο, στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης υπήρχαν περιστατικά σωματικής βίας και μου έλεγε ότι για όλα φταίω εγώ».

Ο Κώστας Δόξας τα αρνείται όλα, με ανακοίνωσή του: «Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου. Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω».

Το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο οπότε ο τραγουδιστής θα (φαίνεται πως) συμμετέχει κανονικά.

(Οι φωτογραφίες είναι από το Zougla.gr)