Τι θα δούμε σε streaming το Σαββατοκύριακο;

Τι θα δούμε σε streaming το Σαββατοκύριακο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πέντε στον αριθμό, τις δύο θα έχουμε την δυνατότητα να τις παρακολουθήσουμε δωρεάν

05 Μαρτίου 2021

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος μακριά από τις μουσικές σκηνές και τα live. Με ένα μικρό διάλειμμα το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, η μόνη μας διέξοδος είναι τα streaming. Γι' αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί πέντε στον αριθμό, κάποια μαγνητοσκοπημένα και κάποια live.

'Εχουμε και λέμε:

Το Gazarte συνεχίζει τις live streaming παραστάσεις και υποδέχεται την Μαρία Παπαγεωργίου και τη μπάντα της για μία μαγευτική συναυλία το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21.00 το βράδυ, με τα τραγούδια της να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Αγοράστε ΕΔΩ

Από το Σάββατο 6 έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου ο Πέτρος Κλαμπάνης σε streaming από το Half Note.

Ο ίδιος προσκαλεί δυο νέους πολλά υποσχόμενους Έλληνες μουσικούς για να μας παρουσιάσουν κομμάτια δικά του, καθώς και covers. Με τον drummer Jason Wastor και τον πιανίστα Ραφαήλ Μελετέα, θα μας προτείνει τη δική του εκδοχή για το πώς μπορεί να ακουστεί το πιάνο trio σήμερα.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Αγορά εισιτηρίων:  Viva.gr

Το Σάββατο, συντονιζόμαστε στο YouTube (Greek Festival) του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για να απολαύσουμε δωρεάν τους Λύκους στη χώρα των θαυμάτων, του Γιάννη Αγγελάκα και του Νίκου Βελιώτη από τις 5 το απόγευμα και για 48 ώρες.

Η μουσική παράσταση είχε παρουσιαστεί στο Ηρώδειο τον περασμένο Ιούλιο.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει το Σάββατο μαγνητοσκοπημένη συναυλία.

Η συναυλία ανοίγει με τη γεμάτη αντιθέσεις και εκπλήξεις, Σερενάτα K.239 σε ρε μείζονα – Σερενάτα Notturna του Β.Α. Μότσαρτ, έργο που ο συνθέτης προόριζε για νυχτερινές ακροάσεις. Κορυφώνεται, με την Σερενάτα για έγχορδα σε μι μείζονα του Α. Ντβόρζακ, σύνθεση που αντανακλά την ευτυχισμένη και ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο κατά την οποία γράφτηκε.

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι δωρεάν. Για να την παρακολουθήσετε στις 20:30, πατήστε εδώ

Την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 21:00, ο Χρήστος Θηβαίος παίρνει τη σκυτάλη στις διαδικτυακές συναυλίες που διοργανώνει ο Σταυρός του Νότου. 

Εισιτήρια: 7 ευρώ

Αγοράστε ΕΔΩ