Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνει ποδαρικό στο «Δε Γκρανμάδερ»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνει ποδαρικό στο «Δε Γκρανμάδερ»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (12/05/2021).

12 Μαΐου 2021

Με ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν την τηλεοπτική επικαιρότητα, τις τελευταίες ημέρες, ξεκινά το νέο talk show του Open. Την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.15 ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης φιλοξενεί στην «Γκρανμάδερ» τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος πριν λίγες μόνο ημέρες ανακοίνωσε το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Εκεί θα μιλήσει, φυσικά, για την εκπομπή που παρουσιάζει όλα αυτά τα χρόνια, στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του, τις γυναίκες της ζωής τους, την πατρότητα και άλλα.

-------------------------

Το gaming και ο «μοναδικός μαθητής» στο «Special Report».

Δύο έρευνες φιλοξενεί αυτή την Κυριακή στις 00.45, το νέο επεισόδιο της ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1. Η Μαρία Σαράφογλου μπαίνει στον κόσμο του gaming και της τεχνητής νοημοσύνης, μιλώντας με τρεις επαγγελματίες gamers, τον «Forgiven» Κωνσταντίνο Ναπολέων Τζωρτζίου, τον «Punisher» Κωνσταντίνο Κατσικαδάκο και τον Δημήτρη Κεφαλίδη, τον διευθυντή-καθηγητή στο Ινστιτούτο Ψηφιακών Παιχνιδιών του πανεπιστημίου της Μάλτας, Γιώργο Γιαννακάκη, και τον game designer Στέλιο Αβραμίδη. Στη συνέχεια η Λίλιαν Τσουρλή ταξιδεύει στους Αρκιούς, στα Δωδεκάνησα, και συναντά τον 11χρονο Χρήστο, τον μοναδικό μαθητή του νησιού. Η κάμερα του «Special Report» καταγράφει την καθημερινότητά του, τις προσπάθειες που κάνει η δασκάλα του για να μην στερηθεί τίποτα από την εκπαίδευσή του, το μέλλον του σχολείου όταν ο μικρός Χρήστος πάει γυμνάσιο και την άποψη για το σχολείο των κατοίκων των Αρκιών.

-------------------------

Η Κατερίνα Ιωαννίδου και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στα «Μεσάνυχτα».

Την «ηρωίδα της Αναβύσσου» και έναν εκ των βουλευτών της ΝΔ φιλοξενεί στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στην 01.00 στον Alpha. Η Κατερίνα Ιωαννίδου μιλά για τη δράση της ως μέλος της ελληνικής ομάδας έρευνας και διάσωσης, τους κινδύνους που αντιμετώπισε στις πρόσφατες φωτιές, το αποχαιρετιστήριο τηλεφώνημα στους γονείς της όταν είδε τη φωτιά να πλησιάζει, και ένα περιστατικό όπου βοήθησε μια γυναίκα να γεννήσει μέσα σε ένα ασανσέρ. Και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλά για το πότε ξεκίνησε τη συμμετοχή του στα κοινά, τη ζωή του χωρίς τον πατέρα του που απείχε από την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τον γάμο τους, και τους κατά καιρούς επικριτές του.

-------------------------

Γιώργος Κοψιδάς, Τάμτα και Θάνος Λέκκας στο «The 2Night Show».

Δύο ηθοποιοί και μια τραγουδίστρια είναι οι αυριανοί καλεσμένοι της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στις 23.30 στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος φέτος συμμετείχε ως παίκτης στο «Survivor», την Τάμτα που μιλά μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή της στην (επίκαιρη) Eurovision, και τον Θάνο Λέκκα που πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς».

-------------------------

«Ενώπιος Ενωπίω» με καλεσμένη τη Λίνα Νικολακοπούλου.

Η κορυφαία ποιήτρια και στιχουργός θα είναι η φιλοξενούμενη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του, το ερχόμενο Σάββατο στις 00.30 στον ΑΝΤ1. Η Λίνα Νικολακοπούλου μιλά για τα παιδικά της χρόνια, τα πρώτα της ποιήματα, τις μεγάλες συνεργασίες της με συνθέτες και ερμηνευτές, τον πατέρα της, την στιγμή που τραγούδησε η ίδια, το δωμάτιό της που αποκαλεί «πεδίο μάχης», τα τραγούδια που ξεχωρίζει και τον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή της.