«Η μουσική σε κάθε σπουδαία ιστορική συγκυρία είναι εκεί παρούσα»

«Η μουσική σε κάθε σπουδαία ιστορική συγκυρία είναι εκεί παρούσα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ρίτα Αντωνοπούλου με αφορμή τη συναυλία της στις 28 Ιουνίου στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, γράφει στο loaded.gr

18 Ιουνίου 2021

Το πρώτο της ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό, έχει προγραμματίσει για τις 28 Ιουνίου η Ρίτα Αντωνοπούλου. Η συναυλία της στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού, σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής της περιοδείας. Πώς είναι να επιστρέφεις μετά από τόσους μήνες στη σκηνή; Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της.

 

«Σαν ψέμα φαίνεται το ότι ξεκινάμε.

Νιώθω κάπως μουδιασμένη μετά από τόσον καιρό. Μένεις εκτός και μετά αρχίζεις να αμφιβάλλεις αν θα τα καταφέρεις, αν μπορείς να ανταπεξέλθεις, αν θα έρθει ο κόσμος, αν...αν...και ταυτόχρονα υπάρχει μέσα σου τέτοια επιθυμία για επαφή με τον κόσμο, τέτοια χαρά που επιτέλους θα βρεθείς και πάλι πάνω στη σκηνή να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Μιλάω στο δεύτερο ενικό γιατί νιώθω ότι εκφράζω με αυτά τα λόγια πολλούς συναδέλφους μου.

Έχω αγωνία και χαρά τεράστια και προσμονή για τη φετινή περιοδεία. Νιώθω ότι περισσότερο από ποτέ έχει σημασία το να ανταμώσουμε και πάλι με συντροφιά αυτές τις μουσικές και αυτά τα τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή μας.

Ζούμε ιστορικές στιγμές κι ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι...αλλά είναι έτσι...και η μουσική σε κάθε σπουδαία ιστορική συγκυρία είναι εκεί παρούσα.

Είμαι ευγνώμων που θα κάνω μεγάλη περιοδεία αυτό το καλοκαίρι, είμαι ευγνώμων για τους συνεργάτες μου και είμαι προκαταβολικά ευγνώμων για όλον τον κόσμο που θα συναντήσω στις συναυλίες μας.

Είμαι ευγνώμων για τα τραγούδια, για όλα τα σπουδαία κι υπέροχα τραγούδια που μπορώ να μοιραστώ. Ανυπομονώ περισσότερο από ποτέ κι ομολογώ ότι έχω ανάγκη την επαφή μαζί σας περισσότερο από ποτέ.

Σας περιμένω με αγάπη στην πρώτη μας στάση εδώ στην Αθήνα στο ανοιχτό Θέατρο του Κολωνού στις 28 Ιουνίου να ζήσουμε τη μαγεία που ζούμε όταν ανταμώνουμε, φορτισμένη με όλη τη λαχτάρα που έχει δημιουργήσει αυτή η σιωπή του τελευταίου χρόνου».



Στην ίδια κατηγορία