Η Πολυξένη Καράκογλου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»

Η Πολυξένη Καράκογλου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Σημεία Στίξης»

21 Ιανουαρίου 2022

Η Πολυξένη Καράκογλου ανεβαίνει τις Κυριακές 30 Ιανουαρίου, 6 και 27 Φεβρουαρίου Φεβρουαρίου, στη σκηνή του  Θεάτρου «Τζένη Καρέζη» με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Σημεία Στίξης», εμπνευσμένη από το ομότιτλο album που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

Μια ιστορία με αρχή, μέση αλλά χωρίς τέλος…

Με αφορμή τα καινούργια τραγούδια της Πολυξένης Καράκογλου και της Αθηνάς Σπανού που περιέχονται στο album «Σημεία Στίξης» στήνεται μία παράσταση που περιγράφει τη σπειροειδή πορεία της ζωής ενός ανθρώπου από την ενηλικίωσή του και μετά. Ενός ανθρώπου που βλέπει την πραγματικότητα ως έχει και δεν σκοντάφτει σε ψεύτικες οάσεις. Καλείται να αναλάβει την ευθύνη του εαυτού του και να αντιμετωπίσει τους φόβους του μέχρι την παράδοση της σκυτάλης στον επόμενο νέο άνθρωπο που ξεκινάει τη δική του πορεία. Κάθε σημαντική στάση στη ζωή του ένα σημείο στίξης και κάθε σημείο στίξης ένα τραγούδι του album που μαζί με τραγούδια σημαντικών δημιουργών λένε μία ιστορία που αφορά όλους μας.

Η συγγραφή των κειμένων έγινε από την Αθηνά Σπανού, ενώ η Πολυξένη Καράκογλου επιμελήθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Παίζουν οι μουσικοί:

  • Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί, κιθάρα, ενορχηστρώσεις)
  • Αιμιλιανός Σταυρινός (πιάνο)
  • Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά)

Στην παράσταση τηρείται αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο

Οι εισερχόμενοι στο χώρο θα πρέπει να διαθέτουν έγκυρο, σύμφωνα με το τρέχον υγειονομικό πρωτόκολλο, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα, δίπλωμα). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική

Ώρα έναρξης: 21.00

Πληροφορίες: Τηλ.: 2103636144 – 2103625520

Προπώληση: Viva.gr