Ο Επόμενος Καλεσμένος μου δεν Χρειάζεται Συστάσεις

Ο Επόμενος Καλεσμένος μου δεν Χρειάζεται Συστάσεις
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Cardi B δεν χρειάζεται σίγουρα, όπως δεν χρειάζεται και ο ίδιος ο David Letterman φυσικά.

22 Μαΐου 2022

Αυτή η σειρά συνεντεύξεων που κάνει ο Ντέιβιντ Λέτερμαν στο Netflix είναι απολαυστική. «My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman» λέγεται και την Παρασκευή 20 Μάϊου, προχθές, ανέβηκε και ο 4ος κύκλος. Ο βετεράνος Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής, κωμικός, συγγραφέας και παραγωγός έχει καλεσμένους αυτή τη φορά τους Billie Eilish, Ryan Reynolds, Cardi B, Kevin Durant, Julia Louis-Dreyfus και Will Smith (το επεισόδιο γυρίστηκε πριν το χαστούκι στην τελετή των Όσκαρ).

Η Cardi B λοιπόν, αυτό το κορίτσι που μοιάζει χαζοχαρούμενο αλλά είναι πανέξυπνο. Και πραγματοποιεί και πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε, φιλανθρωπίες, δωρεές κτλ. Ξεκίνησε άλλωστε κάνοντας στριπτίζ, πριν αρχίσει το χιπ-χοπ, σε διάφορα μαγαζιά του Μπρονξ. Η Cardi B είναι σούπερ σταρ στην Αμερική και, γνωρίζοντας τη δύναμή της, προχωρά σε διάφορες ακτιβιστικές δράσεις. Στη συνέντευξη λέει πολλά και αποκαλυπτικά για την ίδια. Δεν είναι τίποτε απ΄ όσα δείχνει και απ΄ όσα αναφέρει στα τραγούδια της.

Πρέπει να τη δείτε τη συνέντευξη οι φίλοι της μουσικής. Και σίγουρα πρέπει να δουν αυτές τις συνεντεύξεις του David Letterman, δημοσιογράφοι και interviewers στην Ελλάδα. Ιδίως οι τηλεοπτικοί. Θα διδαχτούν πολλά.