Ο Bono ξεκινάει περιοδεία για το επερχόμενο βιβλίο του

Ο Bono ξεκινάει περιοδεία για το επερχόμενο βιβλίο του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Surrender: 40 τραγούδια, μια ιστορία.

04 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Το βιβλίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Νοεμβρίου. Μια μέρα αργότερα, η περιοδεία Stories of Surrender, που χαρακτηρίζεται ως "μια βραδιά λέξεων, μουσικής και λίγων σκανδαλισμών", θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής των U2 θα κάνει στάσεις σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, προτού κατευθυνθεί στο εξωτερικό για ημερομηνίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά από τις 7 Οκτωβρίου (κάθε εισιτήριο θα περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του βιβλίου).

"Μου λείπει το να βρίσκομαι στη σκηνή και η εγγύτητα του κοινού των U2", δήλωσε ο Bono σε δελτίο τύπου. "Σε αυτές τις συναυλίες, έχω κάποιες ιστορίες να τραγουδήσω και κάποια τραγούδια να πω. ... Επιπλέον, θέλω να διασκεδάσω παρουσιάζοντας το απομνημονεύματα μου, Surrender, το οποίο στην πραγματικότητα είναι περισσότερο μια αυτοβιογραφία αν σκεφτώ όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω από εκεί ως εδώ".

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, το Surrender: 40 Songs, One Story χωρίζεται σε 40 κεφάλαια, το καθένα από τα οποία έχει πάρει το όνομά του από ένα τραγούδι των U2 και περιλαμβάνει 40 πρωτότυπες ζωγραφιές του Bono. "Όταν άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο, ήλπιζα να σχεδιάσω με λεπτομέρεια αυτά που προηγουμένως είχα μόνο σκιαγραφήσει σε τραγούδια", ανέφερε ο Bono σε προηγούμενη δήλωσή του. "Τους ανθρώπους, τα μέρη και τις δυνατότητες στη ζωή μου. Η παράδοση είναι μια λέξη φορτωμένη με νόημα για μένα".