Δείτε βίντεο με τους Guns N Roses να κάνουν πρόβες για ακυκλοφόρητο τραγούδι

Δείτε βίντεο με τους Guns N Roses να κάνουν πρόβες για ακυκλοφόρητο τραγούδι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Του Ηλία Σελιμά

07 Οκτωβρίου 2022

Περιμέναμε νέα μουσική από τους Guns N' Roses όλη τη χρονιά, και με βάση το υλικό από μια πρόσφατη πρόβα, είναι πιθανό να την ακούσουμε σύντομα. Πλάνα από την πρόβα του συγκροτήματος σε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ημέρες.

Πέρυσι, οι Guns κυκλοφόρησαν το "Absurd" και το "Hard Skool" - δύο outtakes από την εποχή του Chinese Democracy, τα οποία επεξεργάστηκαν με τη συμμετοχή του Slash και του Duff McKagan. Πριν από την κυκλοφορία του "Absurd", το παρουσίασαν ζωντανά κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Βοστόνη, και λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσουν το "Hard Skool", ο Slash δημοσίευσε ένα TikTok που τους έδειχνε να το προβάρουν.

Το νέο βίντεο κλιπ δημοσιεύτηκε σε ένα Instagram Live από τη φίλη του Slash, Meegan Hodges. Ένας θαυμαστής κατέγραψε το βίντεο στην οθόνη και το ανέβασε στο Reddit, επιτρέποντας στους υπόλοιπους θαυμαστές να υποθέσουν ποιο τραγούδι τζαμάριζαν οι ροκάδες. Σύμφωνα με την πλειονότητά τους, πρόκειται για ένα κομμάτι που ονομάζεται "Oklahoma".

Δεδομένου ότι το "Absurd" είχε αρχικά τον τίτλο "Silkworms" κατά τη διάρκεια των ημερών των Chinese Democracy, ακόμα και αν τελικά κυκλοφορήσουν το "Oklahoma", μπορεί να έχει διαφορετικό τίτλο.

Νωρίτερα φέτος, ενώ προωθούσε το τέταρτο προσωπικό του άλμπουμ με τον Myles Kennedy και τους Conspirators, ο Slash επιβεβαίωσε ότι οι GN'R θα κυκλοφορήσουν περισσότερη νέα μουσική φέτος, συγκεκριμένα δύο ακόμα outtakes από το Chinese Democracy. Οι μουσικοί προφανώς συμφώνησαν να ηχογραφήσουν εκ νέου και να κυκλοφορήσουν αυτά τα τραγούδια μετά την επανένωσή τους το 2016.

"Ένα από τα πράγματα που ο Axl [Rose] ήθελε να βγάλει από μέσα του ήταν ένα σωρό υλικό που είχε ηχογραφήσει", εξήγησε ο Slash στην Wall Street Journal. "Οπότε σκεφτήκαμε, "Λοιπόν, αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να βρέξουμε τα πόδια μας"".

Επιπλέον, ο κιθαρίστας επιβεβαίωσε ότι είναι σίγουρος ότι η μπάντα θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ κάποια στιγμή, αν και δεν υπάρχει οριστικό χρονοδιάγραμμα ως προς αυτό.

Οι οπαδοί των Guns είναι αρκετά εξοικειωμένοι με πολλά από τα demos των Chinese Democracy, τα οποία διέρρευσαν πριν από μερικά χρόνια. Τελευταία, υποθέτουν ότι το "Atlas Shrugged" και το "State of Grace" θα είναι τα δύο επόμενα τραγούδια που θα αποκαλύψουν. Οι οπαδοί ανέφεραν ότι πληκτρολογώντας τους τίτλους των τραγουδιών στο Spotify, το οποίο έδειξε τους Guns N' Roses ως πρώτη πρόταση - το ίδιο συνέβη και πέρυσι με το "Hard Skool".

Δείτε βίντεο με τους Guns N' Roses να κάνουν πρόβες για ακυκλοφόρητο τραγούδι