Ακούστε τη νέα μπαλάντα των Μåneskin

Ακούστε τη νέα μπαλάντα των Μåneskin
Ακολουθήστε μας στο Google news

The Loneliest

08 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Οι Ιταλοί rockers Måneskin κυκλοφόρησαν το νέο τους single, The Loneliest, μετά το live ντεμπούτο του στο Λονδίνο.

Οι Ιταλοί ροκάδες έκαναν το ντεμπούτο του κομματιού στις 6 Οκτωβρίου σε ένα live-έκπληξη στο Underworld του Λονδίνου. Έπαιξαν επίσης μια ακουστική εκδοχή του κομματιού μετά τη συναυλία έξω από το χώρο.

Παράλληλα με την κυκλοφορία κυκλοφορεί ένα lyric video και ένα visualizer που δείχνει την μπάντα με ενδυμασία κηδείας, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Μιλώντας για το νέο κομμάτι, ο frontman Damiano David λέει: "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που όλοι σας θα ακούσετε επιτέλους το The Loneliest. Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για μένα, είναι ένα προσωπικό τραγούδι, αλλά ελπίζω ότι όλοι μπορείτε να ταυτιστείτε με αυτό με τον δικό σας τρόπο.

"Παίξαμε ένα μικρό σόου έκπληξη στο Λονδίνο χθες το βράδυ και παίξαμε το The Loneliest ζωντανά για πρώτη φορά και η αντίδρασή σας σήμαινε τόσα πολλά για εμάς! Διανύουμε μια περιπετειώδη χρονιά περιοδεύοντας σε όλο τον κόσμο, συναντώντας οπαδούς σε συναυλίες και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι την Αμερική και την Ευρώπη και όχι μόνο, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τις περιοδείες και να κυκλοφορήσουμε περισσότερη μουσική μέχρι το 2023!"

Την επόμενη χρονιά, οι Måneskin θα βγουν στο δρόμο για μια τεράστια ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου στην πατρίδα τους, την Ιταλία. Το κουαρτέτο θα συνεχίσει μέχρι τις 19 Μαΐου, ολοκληρώνοντας με μια συναυλία στην Ουγγαρία.

Τον Αύγουστο, οι οπαδοί εξοργίστηκαν όταν η εμφάνιση του συγκροτήματος στα διάσημα Video Music Awards του MTV λογοκρίθηκε μετά τη δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας της μπασίστριας Victoria De Angelis, η οποία αποκάλυψε κατά λάθος το γυμνό στήθος της.

Οι ενδυματολογικές επιλογές του frontman Damiano David εικάζεται επίσης ότι προκάλεσαν τη λογοκρισία, καθώς φορούσε ένα εξίσου αποκαλυπτικό outfit.

Στο μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισής τους, στην οποία έπαιξαν το single Supermodel, που κυκλοφόρησε τον Μάιο, οι κάμερες έδειχναν ένα εναέριο πλάνο της αρένας αντί για κοντινό πλάνο του συγκροτήματος.