Οι Def Leppard και Motley Crue ανακοινώνουν παγκόσμια περιοδεία

Οι Def Leppard και Motley Crue ανακοινώνουν παγκόσμια περιοδεία
Ακολουθήστε μας στο Google news

Oι βετεράνοι του hard rock ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για το The World Tour.

23 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Οι Def Leppard και οι Motley Crue ανακοίνωσαν πέντε συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία στο πλαίσιο της συναυλίας τους The World Tour που θα πραγματοποιηθεί το 2023, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας συναυλίας "επιστροφής" των Def Leppard στο Sheffield, μιας βραδιάς στο στάδιο Wembley του Λονδίνου και μιας συναυλίας για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στις 4 Ιουλίου στο Δουβλίνο.

Με την εντυπωσιακή πώληση 1,3 εκατομμυρίων εισιτηρίων στην περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική με τους Poison και την Joan Jett στο πλευρό τους, οι θρύλοι του hard rock θα συνεχίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Ο Joe Elliott των Def Leppard δηλώνει: "Αφού επιτέλους επιστρέψαμε στο δρόμο και κάναμε μια σπουδαία καλοκαιρινή περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά φέτος, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε αυτή την τεράστια περιοδεία σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και θα ξεκινήσουμε την Ευρώπη από το Σέφιλντ, όπου όλα ξεκίνησαν για εμάς πριν από 45 χρόνια. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί έξω, κάπου σύντομα!"

Από την πλευρά τους οι Motley Crue δηλώνουν: "Περάσαμε απίστευτα παίζοντας το The Stadium Tour στη Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι και πραγματικά ανυπομονούμε να μεταφέρουμε το show σε όλο τον κόσμο με το The WORLD Tour το 2023. Crüeheads (οπαδοί των Motley Crue δηλαδή) στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη: Ετοιμαστείτε! Ερχόμαστε για εσάς και ανυπομονούμε να σας δούμε επιτέλους όλους εκεί έξω και πάλι του χρόνου!"

Με παραγωγό τη Live Nation το The World Tour θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Foro Sol στην Πόλη του Μεξικού.