Οι Queen κυκλοφόρησαν νέο βίντεο

Οι Queen κυκλοφόρησαν νέο βίντεο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το κομμάτι του Freddie Mercury, «Face It Alone»

23 Οκτωβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Μια εβδομάδα αφότου οι Queen κυκλοφόρησαν το μέχρι πρότινος άγνωστο τραγούδι Face It Alone με τη συμμετοχή του Freddie Mercury, ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του.

Το βίντεο σκηνοθέτησε ο "έμπιστος δημιουργός περιεχομένου" των Queen Simon Lupton, ο οποίος εργάστηκε επίσης στη σειρά The Greatest του συγκροτήματος στο YouTube, καθώς και στα ντοκιμαντέρ Queen: Rock the World, Queen: Behind the Rhapsody, Queen: Days of Our Lives, Queen on Fire: Live at the Bowl και Queen Live at Wembley '86.

"Η πρόθεση ήταν να δημιουργήσουμε, παρά το πώς θα μπορούσαν να ερμηνευτούν οι στίχοι, ένα αισιόδοξο βίντεο που θα γιόρταζε το γεγονός ότι η περίοδος κατά την οποία ηχογραφήθηκε αυτό το τραγούδι ήταν μια από τις πιο παραγωγικές και συνεκτικές στην ιστορία του συγκροτήματος", λέει ο Lupton. Και συνεχίζει: "Το νόημα του τραγουδιού έχει ερμηνευτεί ότι όταν συμβαίνει κάτι καταστροφικό στη ζωή σου, το ένστικτό σου είναι να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ό,τι πιο αγαπητό και σημαντικό για σένα. Βυθίζοντας τον εαυτό του στη δουλειά του και περιτριγυρίζοντας τον εαυτό του με τους συμπαίκτες του, έδωσε στον Freddie αυτόν τον έλεγχο. Φυσικά, στο τέλος πρέπει να το αντιμετωπίσεις μόνος σου - αλλά οι άνθρωποι γύρω σου μπορούν να βοηθήσουν στο πώς το αντιμετωπίζεις".

Το Face It Alone ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των συνεδριών για το άλμπουμ The Miracle του συγκροτήματος το 1989 και είναι το πρώτο άγνωστο μέχρι σήμερα τραγούδι με τη φωνή του Freddie Mercury που εμφανίζεται μετά την κυκλοφορία του συλλεκτικού άλμπουμ Queen Forever το 2014. Προέρχεται από την επερχόμενη box set έκδοση οκτώ δίσκων του The Miracle, η οποία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα κυκλοφορήσει και ένα 7" single του Face It Alone.

Πέντε ακόμη άγνωστα τραγούδια - When Love Breaks Up, You Know You Belong To Me, I Guess We're Falling Out, Dog With a Bone και Water - θα συνοδεύουν το Face It Alone στο δίσκο Miracle Sessions της συλλογής.