Ο κιθαρίστας των Motley Crue Mick Mars αποσύρεται από τις περιοδείες

Ο κιθαρίστας των Motley Crue Mick Mars αποσύρεται από τις περιοδείες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι ίδιοι οι Motley Crue το ανακοίνωσαν.

27 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Σε ανακοίνωση του συγκροτήματος, που δημοσιεύτηκε στο Variety, σημειώνεται ότι η απόσυρση του Mars "οφείλεται στον συνεχιζόμενο επώδυνο αγώνα του με την Αγκυλοποιητική Σπονδυλίτιδα (Α.Σ.)". Η δήλωση διευκρίνισε περαιτέρω ότι "ο Mick θα συνεχίσει ως μέλος του συγκροτήματος, αλλά δεν μπορεί πλέον να αντέξει τις δυσκολίες του δρόμου".

Αυτή δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που ένα από τα βασικά μέλη των Motley Crue αποχωρεί. Μεταξύ των πιο αξιομνημόνευτων αλλαγών στη σύνθεση, ο frontman Vince Neil αντικαταστάθηκε από τον John Corabi από το 1992 έως το '96, και ο ντράμερ Tommy Lee εγκατέλειψε το συγκρότημα για τρία χρόνια για να ακολουθήσει άλλες μουσικές προσπάθειες. Παρόλα αυτά, ο Mars υπήρξε βασικός στυλοβάτης του διάσημου και ασταθούς συγκροτήματος. Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι όντως το τέλος της θητείας του στους Crue, ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας Stadium Tour, στις 9 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας, θα αποδειχθεί ότι ήταν η τελευταία του εμφάνιση με το γκρουπ.

Οι Motley Crue ανακοίνωσαν πρόσφατα τα σχέδιά τους για μια παγκόσμια περιοδεία το 2023 μαζί με τους Def Leppard, οι οποίοι ήταν συν-επικεφαλής της εξαιρετικά επιτυχημένης περιοδείας 2022 Stadium Tour. Η μπάντα δεν έχει ακόμη ορίσει επίσημα τον αντικαταστάτη του Mars στην περιοδεία της.