O EOT δίνει 75 χιλ. ευρώ για τη συναυλία του Αργυρού με τον 50 Cent

O EOT δίνει 75 χιλ. ευρώ για τη συναυλία του Αργυρού με τον 50 Cent
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ενας από τους όρους που βάζει είναι να κάνει follow ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Instagram του Οργανισμού!

29 Οκτωβρίου 2022

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Ζούμε ωραιότατες καταστάσεις. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΟΤ) προσφέρει χορηγία 75 χιλιάδων ευρώ στην Panik Entertainment για τη συναυλία των Αργυρού-50 Cent στο ΟΑΚΑ που αναβλήθηκε κατά μία ημέρα και αντί για σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή.

Οι λόγοι της αναβολής που έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις μια και συνέβη την τελευταία στιγμή; Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ζήτημα με τη μελέτη στατικότητας του stage, κάτι που οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι θα λυθεί μέχρι αύριο. Η ασφάλεια προέχει όλων. Ιδού και η ανακοίνωση:

O EOT εξηγεί και τους λόγους που αποφάσισε τη χορηγία! Επειδή είναι πολύ σημαντικό και σπουδαίο που έρχεται ο 50 Cent (που το καλοκαίρι, αν δεν κάνουμε λάθος, έπαιξε και σε ένα beach bar στη Μύκονο). Τι να πούμε τότε για την Florence ή τους Iron Maiden; Τον Nick Cave ή τους Slipknot; Το Release, το Ejekt, το Rockwave, το AthensRock και τα άλλα μεγάλα φεστιβάλ; 

Δείτε λοιπόν τι λέει ο ΕΟΤ:

Το γεγονός ότι η διεξαγωγή επετειακής συναυλίας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) για τα σαράντα χρόνια κατασκευής του, στις 29 Οκτωβρίου 2022, στην οποία θα συμμετάσχουν πλήθος καλλιτεχνών, με κύριο συντελεστή της συναυλίας τον διεθνούς φήμης αμερικανό καλλιτέχνη, ράπερ και ηθοποιό 50 Cent, αποτελεί μία σημαντική δράση προώθησης του συναυλιακού τουρισμού στη χώρα μας, καθώς αναμένεται να παρευρεθεί κοινό από γειτονικές της Ελλάδας χώρες, από άλλες χώρες της Μεσογείου (π.χ. Ισραήλ), αλλά και αγορές-στόχους της χώρας μας, όπως οι ΗΠΑ και τα Η.Α.Ε., ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς μήνες, δίδοντας την ευκαιρία επέκτασης της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί διαχρονικό στόχο του Ε.Ο.Τ..

Τους όρους για την χορηγία που αποφάσισε ο ΕΟΤ μόλις τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή της συναυλίας μπορείτε να τους διαβάσετε παρακάτω (από τη Διαύγεια). Αν δεν ήταν κρατικό χρήμα πραγματικά με μερικούς από αυτούς τους όρους θα ξεκαρδιζόμασταν. Βέβαια, από την άλλη, ο Δήμος Αθηναίων έδωσε 200 χιλιάδες στη συναυλία του Ρουβά, τα 75 χιλιάρικα τώρα μας πείραξαν; Δεν έχετε άδικο...

ΘΕΜΑ: Έγκριση οικονομικής συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση συναυλίας στο Ο.Α.Κ.Α. από την εταιρεία Panik Entertainment Group E.Π.Ε., στο πλαίσιο εορτασμού σαράντα ετών κατασκευής του εν λόγω γηπέδου (Aθήνα, 29 Οκτωβρίου 2022).

Οικονομική συμμετοχή του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση της συναυλίας εορτασμού των σαράντα χρόνων κατασκευής του Ο.Α.Κ.Α., με το συνολικό ποσό των € 75.000,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, άλλως € 93.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, έναντι των κάτωθι αντισταθμιστικών οφελών:

❖ Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας.
❖ Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα με ετικέτα το @visitgreecegr, ώστε να μπορέσει να γίνει αναδημοσίευση από τον Ε.Ο.Τ..
❖ Δημιουργία βίντεο με τους δυο καλλιτέχνες, το οποίο θα αναρτηθεί στα Social Media και θα προωθηθεί και από την Panik Records ως διαφημιστικό εργαλείο της συναυλίας. To υλικό μπορεί να αναρτηθεί και στο @visitgreecegr.
❖ Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ακολουθήσει το @visitgreecegr
❖ Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ευχαριστήσει με ένα βίντεο στα Social Media του τον E.O.T. και θα μιλήσει για το Visitgreece.gr.
❖ Θα δημιουργηθεί βίντεο υλικό με πλάνα από Ελλάδα και ομιλία των καλλιτεχνών 50 Cent και Κ. Αργυρού που θα αναρτηθεί στα social media των καλλιτεχνών και στο @visitgreecegr.
❖ Ευχαριστήρια αναφορά του 50 Cent στον Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
❖ Ευχαριστήρια αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την συμβολή του Ε.Ο.Τ.
❖ Προβολή video του Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας είτε στην κεντρική οθόνη επί σκηνής, είτε στις πλαϊνές οθόνες της σκηνής.
❖ Λογότυπο του Οργανισμού στα digital υλικά και στο βίντεο που θα προβληθεί στις οθόνες της ΣΤΑΣΥ μέχρι και την 29η Οκτωβρίου, ημέρα της συναυλίας.
❖ Λογότυπο του Οργανισμού στο Backdrop που θα βρίσκεται στο backstage για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.