Emerson: The Official Illustrated Story

Emerson: The Official Illustrated Story
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το βιβλίο του Keith Emerson θα εκδοθεί τον Νοέμβριο

29 Οκτωβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Emerson: The Official Illustrated Story, το πολυαναμενόμενο βιβλίο που περιγράφει τη ζωή και την κληρονομιά του Keith Emerson θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Γραμμένο από τον Chris Welch, το Keith Emerson: The Official Illustrated Story θα εκδοθεί από την Rocket 88 books, τους εκδότες πίσω από το πρόσφατο βιβλίο Emerson, Lake & Palmer και επίσης πολυτελή βιβλία για τους Opeth, Andy Summers και Jethro Tull.

Στο πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές μιλούν με τον Welch για τη ζωή, το έργο και την κληρονομιά του Emerson από πριν τους The Nice και τους ELP μέχρι και τους The Keith Emerson Band. Ανάμεσα στους συνεντευξιαζόμενους είναι ο Carl Palmer, ο στενός φίλος Rick Wakeman, ο Lee Jackson, ο Alan White, η Rachel Flowers, ο Geoff Downes, ο Darius Brubeck, ο Marc Bonilla, ο Dave Kilminster και άλλοι.

Υπάρχουν δύο πολυτελείς εκδόσεις - η Classic και η Signature, η οποία υπογράφεται από τον συγγραφέα Chris Welch και τον Aaron Emerson και συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό πορτρέτο του Keith σε καλλιτεχνική εκτύπωση, ένα CD με μια άγνωστη συνέντευξη και τις παρτιτούρες του πρώτου μουσικού κομματιού που συνέθεσε ο τότε δωδεκάχρονος Keith, με τίτλο Quatermass Boogie Woogie.