Metallica, Def Leppard, Pete Wentz και Beach Boys σε νέα σειρά κόμικς

Metallica, Def Leppard, Pete Wentz και Beach Boys σε νέα σειρά κόμικς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα graphic novels της Headshell.

06 Νοεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Η Vault Comics ανακοίνωσε το Headshell, μια νέα σειρά από graphic novels των Metallica, Def Leppard, Pete Wentz των Fall Out Boy, The Beach Boys, Redman και άλλων.

Ο βετεράνος τραγουδοποιός, παραγωγός, βετεράνος μουσικός διευθυντής και εκδότης Richard Rudolph θα είναι επικεφαλής της διαδικασίας στρατηγικής και των σχέσεων με τους καλλιτέχνες για το Headshell. Η σειρά "συνεργάζεται με εμβληματικούς καλλιτέχνες για τη δημιουργία μοναδικών graphic novels που βρίσκουν απήχηση σε καλλιτέχνες και κοινό", σύμφωνα με δελτίο τύπου. "Τα graphic novels της Headshell παρουσιάζουν πρωτότυπες ιστορίες εμπνευσμένες από την καριέρα και τη μουσική των καλλιτεχνών, δίνοντας στους θαυμαστές έναν εντελώς νέο τρόπο να συνδεθούν με τους καλλιτέχνες και τη μουσική που αγαπούν".

Σχετικά με τη συνεργασία, ο Lars Ulrich των Metallica δήλωσε: "Η ομάδα της Vault ξεπερνά τα όρια και είναι τολμηροί παραμυθάδες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους".

Ο Brian Monaco, Πρόεδρος της Sony Music Publishing και Global Chief Marketing Officer, πρόσθεσε: "Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με τους Def Leppard και τη Vault Comics για να βοηθήσουμε να ζωντανέψει το Hysteria του Headshell. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες για τους τραγουδοποιούς στον χώρο των graphic novel και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την Vault για να ενισχύσουμε περαιτέρω τις ιστορίες των τραγουδοποιών της SMP".

Το πρώτο graphic novel της σειράς θα είναι το Dying Inside των Pete Wentz, Hannah Klein και Lisa Sterle. Η Klein έγινε γνωστή από τη δουλειά της στη μικρής διάρκειας σειρά του Snapchat Everything Is Fine. Η καλλιτέχνης Lisa Sterle έχει συνεργαστεί με τον Vault σε προηγούμενες κυκλοφορίες Submerged και Witchblood.

"Η δημιουργία ενός νέου graphic novel με την Vault και μια από τις αγαπημένες μου συγγραφείς, τη Hannah Klein, ήταν μια τρελή εμπειρία - με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", δήλωσε ο Wentz σε δήλωσή του. "Μεταξύ της προοπτικής, της ειλικρίνειας και του σούπερ σκοτεινού χιούμορ της και της δημιουργικής υποστήριξης της Vault σε όλη τη διαδικασία, είμαι ενθουσιασμένος που θα το μοιραστώ σύντομα με τον κόσμο".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Vault, Damian Wassel, πρόσθεσε: "Έχουμε έναν πρωταρχικό στόχο στη Vault: να προσφέρουμε στους αναγνώστες τα καλύτερα κόμικς και graphic novels. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μεταφέρουμε αυτή την εμπειρία δημιουργίας εκπληκτικών, βραβευμένων ιστοριών στην Headshell σε συνεργασία με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής. Ανυπομονώ να μοιραστώ τη σειρά βιβλίων Headshell με τον κόσμο".

Τα βιβλία Headshell θα κυκλοφορήσουν σε κανονικές, πολυτελείς και συλλεκτικές εκδόσεις, καθώς και σε σπάνιες εκδόσεις. Κάθε graphic novel θα είναι αρχικά διαθέσιμο για απευθείας πώληση και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει στη μαζική αγορά μέσω των συνεργατών διανομής της Vault.

Οι επερχόμενες κυκλοφορίες θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με την Vault.