Ο Richie Sambora για την επιστροφή του στους Bon Jovi

Ο Richie Sambora για την επιστροφή του στους Bon Jovi
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παραδέχτηκε ότι υπήρξαν συζητήσεις.

10 Νοεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Ο κιθαρίστας έκανε μια σύντομη δήλωση ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί των Music Industry Trust Awards στο Λονδίνο. Όταν ρωτήθηκε από τη βρετανική Metro για μια υποθετική επανένωση με την πρώην μπάντα του στο φεστιβάλ Glastonbury το 2023, ο Sambora απάντησε: "Είναι μια πιθανότητα. Μιλάμε λίγο". Αν και η σύντομη δήλωση προσέφερε πολύ λίγες λεπτομέρειες ή πλαίσιο, είναι αξιοσημείωτο ότι ο Sambora παραδέχτηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους Bon Jovi. Ο κιθαρίστας αποχώρησε απότομα από το συγκρότημα το 2013, μια απόφαση που πήρε για να περάσει περισσότερο χρόνο με την τότε έφηβη κόρη του, Ava.

"Δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη απόφαση, προφανώς, αλλά δεν υπήρχε σχεδόν καμία επιλογή", θυμήθηκε ο Sambora το 2020. "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που το έκανα. Σίγουρα λειτούργησε για την οικογένειά μας. Η [πρώην σύζυγος] Heather [Locklear] τα πηγαίνει πολύ, πολύ καλά τώρα και η Ava τα πηγαίνει εκπληκτικά".

Αν και η σχέση του Sambora με τον Jon Bon Jovi ήταν αρχικά τεταμένη μετά την αποχώρησή του, οι δύο τους φέρονται να έχουν καλές σχέσεις αυτές τις μέρες. Το 2018, ο κιθαρίστας ενώθηκε με τους πρώην συμπαίκτες του στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ένταξης των Bon Jovi στο Rock & Roll Hall of Fame. Εκείνη τη στιγμή ο Sambora πρότεινε ότι δεν θα μπορούσε "ποτέ να μην πει ποτέ" όσον αφορά μια ολοκληρωμένη επανένωση. Δύο χρόνια αργότερα, σημείωσε ότι "θα πρέπει να είναι μια ειδική κατάσταση για να επιστρέψω, αλλά σίγουρα δεν το υπολογίζω. Δεν κρατώ κακία απέναντι σε αυτό το συγκρότημα".

Φυσικά το αν ένα headlining set στο Glastonbury μετράει ως "ειδική κατάσταση" μένει να το δούμε. Η φημισμένη διοργάνωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα μουσικά φεστιβάλ στον κόσμο. Ο Paul McCartney, οι Cure, οι ZZ Top, οι Motorhead και οι Who είναι μεταξύ των κλασικών συγκροτημάτων που έχουν παίξει στο Glastonbury την τελευταία δεκαετία. Οι Bon Jovi δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ στο φεστιβάλ, και μένει να δούμε αν αυτή η μετέωρη δήλωση εξελιχθεί σε κάτι που θα χαροποιήσει τους οπαδούς της μπάντας.