Ο Iggy Pop με τους Blondie και τους Generation Sex

Ο Iggy Pop με τους Blondie και τους Generation Sex
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κοινή συναυλία!

17 Νοεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Ο Iggy Pop ανακοίνωσε μια συναυλία στο Λονδίνο για το 2023, με support τους Blondie και τους Generation Sex. Οι Generation Sex είναι ένα punk supergroup στο οποίο συμμετέχουν ο Billy Idol και ο Tony James των Generation X μαζί με τον Steve Jones και τον Paul Cook των Sex Pistols.

Η συναυλία, με την ονομασία "Dog Day Afternoon", θα πραγματοποιηθεί στο Crystal Palace Park το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023. Η frontwoman των Blondie, Debbie Harry, δήλωσε για το σόου: "Blondie και Iggy Pop... είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επανενωθούμε με τον φίλο μας, τον έναν και μοναδικό πρίγκιπα του πανκ, τον Iggy, για αυτό το ξεχωριστό σόου στο Crystal Palace Park το επόμενο καλοκαίρι. Για άλλη μια φορά, με συναίσθημα!"

Ο Jones πρόσθεσε: "Απλά κάθε τόσο βρίσκουμε χρόνο να συναντηθούμε με παλιούς φίλους από τα παλιά - καθαρά για την πλάκα και για να διασκεδάσουμε. Αν δεν είναι διασκεδαστικό τότε δεν μας ενδιαφέρει, η ζωή είναι πολύ μικρή. Και είναι μια υπέροχη συνεύρεση με τον Iggy Pop και τους Blondie".

Η ανακοίνωση της συναυλίας έρχεται να συναντήσει την πρόσφατη ανακοίνωση του νέου άλμπουμ του Iggy Pop "Every Loser" που θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιανουαρίου 2023, με συμμετοχές από τον παραγωγό και κιθαρίστα Andrew Watt, τον Duff McKagan των Guns N' Roses, τον Chad Smith των Red Hot Chili Peppers και άλλους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση αρχίζει στις 10 π.μ. την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου