Ο Αθήνα 9.84 γιορτάζει τα Χριστούγεννα στις γειτονιές της πόλης

Ο Αθήνα 9.84 γιορτάζει τα Χριστούγεννα στις γειτονιές της πόλης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό ακριβώς σημαίνει δημοτικό ραδιόφωνο.

12 Δεκεμβρίου 2022

Εξωστρέφεια. Ο ραδιοσταθμός βγαίνει στην Αθήνα, στις γειτονιές της και στις πλατείες της και κάνει πολλά και διάφορα.

Καταρχάς στις 17 και 18 Δεκεμβρίου οι παραγωγοί του σταθμού θα παίζουν live στην οδό Βουκουρεστίου και την πλατεία Συντάγματος.

Στις 18 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, μεταδίδει ζωντανά το έργο «Σκρουτζ» από την Ορχήστρα Κυψέλη και την El Sistema Greece Youth Choir που ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η παράσταση που ξεκινά στις 12:30 μμ. είναι ήδη sold out!

Στις 21 και 28 Δεκεμβρίου, το βαν του σταθμού γίνεται «Αθήνα 9. 84 Live Stage» και κάνει στάση σε 2 γειτονιές-έκπληξη. Παρουσιάζει ζωντανά και μεταδίδει on-air δύο mini συναυλίες. Συμμετέχουν οι: Μυρτώ Βασιλείου, Πάνος Βλάχος, Στάθης Δρογώσης, Κίτρινα Ποδήλατα, Leon of Athens, Ησαΐας Ματιάμπα, Πέννυ Μπαλτατζή, Ανδριάνα Μπαμπάλη, Katerine Duska, Μιρέλλα Πάχου, Αλεξάνδρα Σιετή, Φώτης Σιώτας, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μανώλης Φάμελλος και πολλοί άλλοι!

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο σταθμός διοργανώνει τον καθιερωμένο πλέον Ραδιομαραθώνιο που, φέτος, έχει στόχο την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος Άνθρωπος».

Από τις 13 έως τις 30 Δεκεμβρίου, δέκα συγγραφείς επιλέγουν κείμενα που αγαπούν, δικά τους ή άλλων συγγραφέων, φιλοξενούνται σε δέκα βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους και διαβάζουν, παρουσία κοινού, σε ζωντανή μετάδοση από τον αέρα του σταθμού. 

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το βαν του Αθήνα 9.84 γίνεται Juke Βox, κάνει στάση σε 6 διαμερίσματα της πόλης και σας προσκαλεί να καθίσετε πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού, να στείλετε τις ευχές σας, να κάνετε τις αφιερώσεις σας και – γιατί όχι;- να κάνετε τις μουσικές σας «παραγγελιές»!