Δεν γίνεται να ονομαστεί Hot FM το νέο ραδιόφωνο στους 104 FM

Δεν γίνεται να ονομαστεί Hot FM το νέο ραδιόφωνο στους 104 FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην ξένη mainstream συχνότητα του ομίλου ΣΚΑΪ.

12 Δεκεμβρίου 2022

Δύσκολο φαντάζει, μην σας πούμε και ακατόρθωτο, το ενδεχόμενο επιστροφής ενός παλιού και γνώριμου ονόματος ραδιοσταθμού στα ερτζιανά της Αθήνας. Αυτή τη φορά, όμως, μέσα από μια άλλη συχνότητα και άλλη εταιρία. Η εταιρεία «Μουσική Ψυχαγωγική Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.», που λειτουργεί από το περασμένο καλοκαίρι τον 104 FM του ομίλου ΣΚΑΪ, κατοχύρωσε υπέρ της μέσω του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας τον τίτλο «Hot FM» και άλλες δύο παραλλαγές του, τον «Athens Hot FM» και τον «Hot FM 104», μαζί με τα λογότυπά τους (φώτο).



Ωστόσο, ο νέος Hot FM που θα ήθελαν να βγει στους 104, δεν έχει σχέση με τον αυθεντικό που λειτουργούσε ο Παναγιώτης Κωστάκης στους 104.6, κάτι περισσότερο από μια δεκαετία πριν. Από τον όμιλο του Παναγιώτη Κωστάκη υποστηρίζουν ότι ο τίτλος του ραδιοσταθμού ανήκει σε εκείνους. Κι έχουν και δίκιο. 

Για την ιστορία, ο Hot FM βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα στα τέλη των 00s, ως το «αδερφό» ραδιόφωνο του Kiss 92.9. Το 2010 και ενώ είχε καταφέρει να ξεπεράσει το 8% σε ακροαματικότητα έκλεισε από τα FM, λόγω προβλημάτων με την ΒΝΛ της συχνότητάς του. Το 2014 επέστρεψε στους 104.6 για να ξαναφύγει, οριστικά, δύο χρόνια αργότερα μετά την μεταβίβαση μετοχών της συχνότητας στον Διονύση Παναγιωτάκη. Έκτοτε ο Hot FM λειτουργεί αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, παίζοντας μόνο μουσική.