Δείτε τον Keith Richards να τραγουδάει το Happy

Δείτε τον Keith Richards να τραγουδάει το Happy
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από το επερχόμενο «GRRR Live!» των Rolling Stones.

12 Δεκεμβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του GRRR Live!, ενός live άλμπουμ με επιτυχίες που ηχογραφήθηκε το 2012 κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους για την 50ή επέτειο. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023, μέσω των Mercury Studios, σε διάφορες μορφές: 3-LP, 2-CD, DVD + 2-CD και Blu-ray + 2-CD. Οι εκδόσεις Blu-ray και η ψηφιακή έκδοση θα περιλαμβάνουν Dolby Atmos.
Το άλμπουμ περιλαμβάνει αγαπημένα κλασικά ροκ κομμάτια όπως τα "Honky Tonk Women", "Gimme Shelter", "Sympathy For the Devil" και "(I Can't Get No) Satisfaction". Παρακολουθήστε το επίσημο τρέιλερ παρακάτω.

Από την ανακοίνωση της 30ης Νοεμβρίου: Οι Rolling Stones γιόρτασαν τη χρυσή τους επέτειο το 2012 και το 2013 ξεκινώντας την περιοδεία 50 & Counting Tour, ένα πρόγραμμα 30 εμφανίσεων για τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Στις 15 Δεκεμβρίου 2012, το συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή του Prudential Center στο Newark του New Jersey για την τελευταία από τις τέσσερις συναυλίες στην περιοχή της Νέας Υόρκης. Με guest εμφανίσεις από τους Mick Taylor ("Midnight Rambler"), The Black Keys ("Who Do You Love?"), Gary Clark Jr και John Mayer ("Going Down"), Lady Gaga ("Gimme Shelter") και τον ήρωα της πατρίδας του Bruce Springsteen ("Tumbling Dice"), η συναυλία αποδείχθηκε μία από τις πιο αξέχαστες συναυλίες στην ιστορία του συγκροτήματος.

Από την αρχική προβολή της σε pay-per-view το 2012, η συναυλία αυτή δεν είναι διαθέσιμη έκτοτε. (Η συναυλία έχει μονταριστεί εκ νέου και ο ήχος έχει μιξαριστεί). Τρία τραγούδια από την συναυλία της 13ης Δεκεμβρίου (επίσης στο Νιούαρκ) θα είναι διαθέσιμα ως μπόνους χαρακτηριστικά στο DVD και στο Blu-ray: "Respectable" (με τον John Mayer), "Around And Around" και "Gimme Shelter.