O Lars Ulrich των Metallica διαβάζει χριστουγεννιάτικη ιστορία στο BBC Radio 2

O Lars Ulrich των Metallica διαβάζει χριστουγεννιάτικη ιστορία στο BBC Radio 2
Ακολουθήστε μας στο Google news

The Dinosaur That Pooped Christmas

25 Δεκεμβρίου 2022

Του Ηλία Σελιμά

Τον Δεκέμβριο του 2016, ο ντράμερ των Metallica Lars Ulrich εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της DJ Jo Whiley στο BBC Radio 2, για να χαρίσει στους ακροατές ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο, την ανάγνωση ενός παιδικού παραμυθιού με τίτλο The Dinosaur That Pooped Christmas.

Το βιβλίο, γραμμένο από τον Tom Fletcher και τον Dougie Poynter του αγγλικού ποπ-ροκ boy band McFly, εκδόθηκε το 2012 και αφορά, σύμφωνα με τα λόγια του Fletcher, "ένα αγόρι που παίρνει έναν δεινόσαυρο για τα Χριστούγεννα, ο οποίος ξεκινά μια ασταμάτητη εορταστική διατροφική μανία μέχρι να τελειώσουν τα Χριστούγεννα".

"Ο μόνος τρόπος για να πάρει πίσω τα Χριστούγεννα", αποκάλυψε ο Fletcher, "είναι να τα κάνει ο δεινόσαυρος κακάκια".

Παρουσιάζοντας το τμήμα στη ραδιοφωνική της εκπομπή, η Whiley, πρώην DJ του Radio 1 και υπεύθυνη για την επιλογή των καλλιτεχνών που ήταν υπεύθυνη για τις εμβληματικές εμφανίσεις των Nirvana, L7, Faith No More, Sepultura και άλλων στο The Word του Channel 4, εξήγησε ότι συνήθιζε να διαβάζει το The Dinosaur That Pooped Christmas στην κόρη της Coco και θα το συνιστούσε ολόψυχα σε όποιον αγοράζει χριστουγεννιάτικο δώρο για ένα μικρό παιδί. Αποκάλυψε ότι είχε ρωτήσει τον Lars Ulrich μερικά χρόνια νωρίτερα αν θα μπορούσε να διαβάσει την ιστορία στους ακροατές και εκείνος απάντησε: "Φυσικά, με χαρά".

Οπότε, δεδομένου ότι όλοι κάθονται αναπαυτικά, ο κύριος Ulrich σας περιμένει για ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που όμοιό του δεν υπάρχει...