Οι «μεταγραφές» στα ραδιόφωνα για τη σεζόν 2023-2024 (συνεχή updates)

Οι «μεταγραφές» στα ραδιόφωνα για τη σεζόν 2023-2024 (συνεχή updates)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στα FM εν όψει του χειμώνα.

01 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 93.2

- Στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού επιστρέφει η Πόπη Χατζηδημητρίου, μετακινούμενη από τον «αδερφό» Real 97.8, αναλαμβάνοντας το πρωινό 6-8.

-------------------------

KISS 92.9

- Στο δυναμικό του adult pop σταθμού ο Γιάννης Τουμπάνος, ο οποίος αναλαμβάνει το πρωινό 10-12. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός επέστρεψε on air έπειτα από μια αποχή μερικών μηνών, μετά το τέλος της μακρόχρονης «θητείας» του στον Athens DeeJay 95.2.

-------------------------

MAD RADIO 106.2

- Τρεις «μεταγραφές» στον σταθμό για την απογευματινή και βραδινή του ζώνη. Ο Γιάννης Κατινάκης από τον Ρυθμό 94.9 και η Φρόσω Κυριάκου από τον Easy 97.2 μαζί, 16.00 με 19.00, και η Αθηνά Κλήμη από τις 19.00 έως τις 21.00.

-------------------------

MUSIC 89.2

- Στο βραδινό πρόγραμμα του σταθμού εντάχθηκε ο Λεωνίδας Σώζος, κάνοντας εκπομπές μαζί με την Ξένια Γκάλη 7 με 10.

-------------------------

MY RADIO 104.6

- Στο καθημερινό πρόγραμμα του ραδιοσταθμού εντάσσεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία θα αναλάβει το πρωινό δίωρο 10-12. Στο μεσημεριανό 12-2 μετακινείται η Όλγα Τσαουσέλου, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στην απογευματινή ζώνη. Ο Χάρης Χρονόπουλος θα είναι μόνος του 4-6 το απόγευμα και μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη 6-8 το βράδυ. Τέλος, η Ναταλία Γερμανού μετακινείται στο Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα, 10-12 το μεσημέρι.

-------------------------

REAL 97.8

- Με νέα ραδιοφωνική παρτενέρ ο Γιώργος Ψάλτης στο πρωινό 6-8, καθώς η Ελισάβετ Σαλαμάρα που μέχρι πρότινος συμπαρουσίαζε το μαγκαζίνο του σταθμού, θα αντικαταστήσει την Πόπη Χατζηδημητρίου.

- Νέο τρίδυμο στο πρωινό 8-10, με την Αμαλία Κάτζου που προέρχεται από το Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα του Real FM, να αντικαθιστά τον Γιώργο Σιαδήμα στο πλευρό του Γιώργου Χουδαλάκη και του Ιωσήφ Καλαμαράκη«Καλημέρες πολλές και καλώς σας βρίσκουμε για αυτή την ραδιοφωνική σεζόν. Στην παρέα καλωσορίζουμε την Αμαλία Κάτζου και είμαστε σίγουροι ότι θα την αγαπήσετε» έγραψε σήμερα ο Γιώργος Χουδαλάκης, στο facebook. 

- Στο πρόγραμμα του σταθμού, και συγκεκριμένα στο μεσημεριανό 3-5, εντάσσονται τα «Παιδιά της αλλαγής», η Μαρία Αναστασοπούλου που έκανε ήδη εκπομπές εκεί τα Σαββατοκύριακα, και ο Γιάννης Κολοκυθάς ως «μεταγραφή» από τον ΣΚΑΪ 100.3.

- Στο Σαββατοκυριακάτικο πρόγραμμα του Real FM θα βρίσκεται ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ξεκίνησε τις εκπομπές του στον ραδιοσταθμό ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού.

-------------------------

RED 96.3

- Νέο πρωινό τρίδυμο στον ροκ σταθμό της Frontstage. Από τις 06.00 έως τις 10.00 θα πλαισιώνουν τον Γιώργο Βράτσο ο Αλέξανδρος Χαριζάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε εκπομπές και στον 1055 Rock της Θεσσαλονίκης, και η Κατερίνα Κόρδα, η οποία ξεχώρισε στον διαγωνισμό «Radio Star» του ομίλου.

-------------------------

ΡΥΘΜΟΣ 94.9

- Νέα απογευματινή εκπομπή στον ελληνικό mainstream ραδιοσταθμό με δύο νέα πρόσωπα. Ο Βασίλης Φορτούνης -«μεταγραφή» από τον Δρόμο 89.8- και η Χρυσηίδα Γκαγκούτη θα κάνουν εκπομπές καθημερινά, 16.00 με 19.00.

-------------------------

ΣΚΑΪ 100.3

- Στη μεσημεριανή ζώνη του ραδιοσταθμού εντάσσονται οι «Φουνταριστοί», Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης, αναλαμβάνοντας το δίωρο 4-6. Μέχρι πρότινος έκαναν εκπομπές στον «αδερφό» bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

- Με τη σειρά τους οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος επιστρέφουν στο πρωινό 6-8, όπου μέχρι πρότινος ήταν ο Γιάννης Κολοκυθάς.

-------------------------

VELVET 96.8

- Νέα προσθήκη στο πρόγραμμα του adult pop σταθμού ο Θωμάς Αρβανίτης, που θα κάνει εκπομπές καθημερινά 6-8 το πρωί.