Έχει κοπεί πλέον η κουβέντα για το ZARI της Μαρίνας Σάττι, αν αρέσει ή όχι

Έχει κοπεί πλέον η κουβέντα για το ZARI της Μαρίνας Σάττι, αν αρέσει ή όχι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αρέσει, με χαρτιά και αποδείξεις!

09 Απριλίου 2024

 

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Είχαν πλάκα όλοι εκείνοι που ανακάλυψαν λόγω Eurovision την Μαρίνα Σάττι και εξέφραζαν αρνητική άποψη για το ZARI. «Δεν μου αρέσει» έλεγαν πολλοί και «τι τραγούδι είναι αυτό». Και λέω πως έχουν πλάκα γιατί λίγο αν γνώριζες την Σάττι και τις μουσικές της, τότε ένα τραγούδι σαν το ZARI θα περίμενες να βγάλει και όχι κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η Σάττι και έτσι ακριβώς τραγουδάει, καμία έκπληξη.

Ναι λοιπόν, έχει κοπεί πλέον η κουβέντα για το ZARI της Μαρίνας Σάττι, αν αρέσει ή όχι. Αρέσει και πολύ μάλιστα. Δεν το λέμε εμείς, τα νούμερα το λένε και είναι αδιάψευστα. Έχει σχεδόν αγγίξει τα 7.000.000 streams στο Spotify, λαμβάνοντας διπλά πλατινένια απονομή σε μόλις έναν μήνα από την κυκλοφορία του. Παράλληλα, οι προβολές του official video στο YouTube ξεπερνούν μέχρι στιγμής τις 11 εκατομμύρια. Εξωφρενικά νούμερα.

Προφανώς και όταν ένα τραγούδι είναι υποψήφιο για την Eurovision παίρνει δυνατή διαφημιστική ώθηση. Αλλά μόνο στην αρχή. Μετά πάει από μόνο του μόνο αν αξίζει. Εκτός κι αν θυμάστε το περσινό κομμάτι που (δεν) στείλαμε στη Eurovision με έναν, κάποιον, Βερνίκο. Το θυμάστε;

Όλοι όσοι γνωρίζαμε την Μαρίνα Σάττι, γνωρίζαμε επίσης πως θα ήταν μία καλή επιλογή για την Eurovision. Από τις καλύτερες. Ελπίζω μόνο στη σκηνική της παρουσία να έχει πρωτεύοντα λόγο. Στα live της οι χορογραφίες της είναι καταπληκτικές, δεν θα ήθελα να δω να υπερισχύει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αν και επειδή μιλάμε για Eurovision ίσως να μην είναι τελικά και τόσο κακό αυτό. Θα δείξει.