Double bill με Blend Mishkin + Roots Evolution vs Skarra Mucci

Double bill με Blend Mishkin + Roots Evolution vs Skarra Mucci
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο συναυλίες στη συσκευασία μίας.

27 Μαρτίου 2019

Οι Blend Mishkin & Roots Evolution να παρουσιάζουν το νέο τους album «Wildfire» και ο Skarra Mucci από την Τζαμάικα, ο «πρόεδρος» της Dancehall να ξεσηκώνει όπως πάντα το κοινό. Οι Blend Mishkin & Roots Evolution είναι η full band του Blend Mishkin και έχει στόχο να μεταφράσει τις συνθέσεις των albums του Blend Survival of the fittest και In Real Life καθώς και νέες και παλιότερες δουλειές του, δίνοντάς τους νέα πνοή και ενέργεια. Η μουσική του Blend αποδομείται και επαναπροσδιορίζεται, με κύριο άξονα το dub ως διαδικασία «live remixing», δημιουργώντας μια χορευτική αλλά και spiritual συγχρόνως ατμόσφαιρα. Οι Roots Evolution βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2015 ως studio band για τις ανάγκες των ηχογραφήσεων 2 album του Blend Mishkin.

Ο Skarra Mucci, reggae – dancehall τραγουδιστής, έκανε τα πρώτα του βήματα στην γερμανική reggae σκηνή κι έχει ένα στυλ που εναλλάσσεται συνεχώς μεταξύ της soul και gospel σε hip hop και reggae και με το ατελείωτο flow, δίκαια πήρε τον τίτλο «lyric millionaire». Από τον πρώτο του δίσκο Rise & Shine το 2007, στον 912 το 2009, ενώ το 2010 κυκλοφορεί ένα crossover hip hop δίσκο με τίτλο Skarraschizzo. To 2012 βγάζει το Return Of The Raggamuffin, έναν δίσκο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της Dancehall, ενώ δύο χρόνια μετά κυκλοφορεί το Greater than great. Στον τελευταίο δίσκο του (2016) με τίτλο Dancehall President, συμπεριλαμβάνεται και το κομμάτι Original, έπειτα από συνεργασία με τον Έλληνα παραγωγό Blend Mishkin.


Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, WIND, Seven Spots, Reload, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Kiosks (Σύνταγμα και Τεχνόπολη), Yoleni’s, Syd Records


http://www.gagarin205.gr