Πώς παρουσιάζεις νέο δίσκο εν έτει 2019; Κάνεις live streaming συναυλιών σου

Πώς παρουσιάζεις νέο δίσκο εν έτει 2019; Κάνεις live streaming συναυλιών σου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απανταχού φανς των Coldplay, συντονίστε στο YouTube σας στις 22 Νοεμβρίου

03 Νοεμβρίου 2019

Για τους ελάχιστους -φανταζόμαστε...- που δεν το γνωρίζουν, τέσσερα χρόνια μετά το «A Head Full of Dreams» οι Coldplay επιστρέφουν με τον όγδοο στούντιο δίσκο τους, το φιλόδοξο «Everyday Life», ένα διπλό άλμουμ χωρισμένο σε δύο μέρη (Sunrise και Sunset, αντίστοιχα).

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, ήδη δύο κομμάτα (Orphans και Arabesque) έχουν δημοσιοποιηθεί και το συγκρότημα αποφάσισε να ακολουθήσει μια νέα προσέγγιση στο πώς παρουσιάζεται ένας καινούργιος δίσκος.

Συγκεκριμένα, στις 22 Νοεμβρίου στις 4 τα ξημερώματα, ώρα Γκρίνουιτς, οι Coldplay θα παίξουν ζωντανά τον πρώτο δίσκο (Sunrise) και στις 2 το μεσημέρι τον δεύτερο (Sunset) στο Αμμάν της Ιορδανίας και οι δύο συναυλίες θα μεταδοθούν από το κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πρωτοπαρουσιάσουμε το νέο μας άλμπουμ στην Ιορδανία. Πάντα νοιώθαμε ότι είναι το τέλειο μέρος για αυτά τα δύο ξεχωριστά σόου», ανέφερε το συγκρότημα, ενώ με το γνωστό του χιούμορ ο Chris Martin έφτιαξε με το συγκρότημα και ένα βίντεο παρωδία με faux συνέντευξη Τύπου για το γεγονός.

 

Σημειώνεται ότι οι δύο συναυλίες έχουν την υποστήριξη του υπουργείου Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Ιορδανίας, ενώ ο Μάρτιν αποκάλυψε ότι πηγή έμπνευσης για το άλμπουμ υπήρξε η σειρά «Game of Thrones».