ΓΙΝΕΤΑΙ «9,32 ΗAPPY RADIO» O ORANGE

ΓΙΝΕΤΑΙ «9,32 ΗAPPY RADIO» O ORANGE
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγή πλάνου για τον «Orange 93,2» που μετονομάζεται σε «9,32 Happy Radio». Όπως λένε και οι ιθύνοντές του, θα είναι ένας «σταθμός που από το όνομά του και μόνο έχει σκοπό να κάνει τους ακροατές του πραγματικά... χαρούμενους».

22 Απριλίου 2010Αλλαγή πλάνου για τον «Orange 93,2» που μετονομάζεται σε «9,32 Happy Radio». Όπως λένε και οι ιθύνοντές του, θα είναι ένας «σταθμός που από το όνομά του και μόνο έχει σκοπό να κάνει τους ακροατές του πραγματικά... χαρούμενους».

Τη διεύθυνσή του αναλαμβάνει η Κατερίνα Ζαρίφη. Η συχνότητα αλλάζει ρεπερτόριο – θα παίζει κυρίως ελληνικά τραγούδια σε ένα ποσοστό  80%. Θα παίζει μόνο επιτυχίες και μόνο από μεγάλα ονόματα. Το είδος τους; Ποπ, r’n’b,  και ορισμένα mainstream λαϊκά τραγούδια. Θα μεταδίδει και πιο παλιά κομμάτια όμως, προηγουμένων δεκαετιών. Και, όλα τα τραγούδια θα έχουν μία θετική χροιά. «Όχι πως δεν θα παίζει και μπαλάντες» λένε στο e-tetRadio οι υπεύθυνοι του καινούργιου ραδιοφώνου. Και συνεχίζουν: «Σε μία εποχή που επικρατεί θλίψη και μιζέρια θέλουμε να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας στους ακροατές μας». Ακόμα και οι ειδήσεις που θα μεταδίδονται θα είναι πιο… χαρούμενες.

Το όνομα του σταθμού προέκυψε μετά από έρευνα: Το  58% του κοινού, μεταξύ διαφόρων άλλων επιλογών, ήθελε το Happy.
Τα Σαββατοκύριακα θα παίζει  μόνο μουσική, χωρίς εκπομπές.  Καινούργιες παρουσίες που θα προστεθούν στις υπάρχουσες είναι οι  Παναγιώτης Τάτσης και Ισαβέλλα Κούτση καθώς και η Νάντια Μπουλέ.

Ο σταθμός βγαίνει on air τη Δευτέρα 3 Μαΐου και ταυτόχρονα ξεκινάει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, με ονόματα του ελληνικού τραγουδιού να αποκαλύπτουν ποια είναι εκείνα τα πράγματα που τους κάνουν ευτυχισμένους.