ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ NITRO 102,5

ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ NITRO 102,5
Ακολουθήστε μας στο Google news

H Μίνα Μπιράκου, η Μαριλού Ρεπαπή και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος βρίσκονται στην πρωινή ζώνη του «Nitro 102,5». Χθες το βράδυ, Πέμπτη, είχαν πάρτυ στο Baraonda (το παλιό La Hoya) πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού (αλήθεια, πως κατάφεραν και ξύπνησαν σήμερα να κάνουν εκπομπή;).

23 Απριλίου 2010H Μίνα Μπιράκου, η Μαριλού Ρεπαπή και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος βρίσκονται στην πρωινή ζώνη του «Nitro 102,5». Χθες το βράδυ, Πέμπτη, είχαν πάρτυ στο Baraonda (το παλιό La Hoya) πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού - αλήθεια, πως κατάφεραν και ξύπνησαν σήμερα να κάνουν εκπομπή;

Ήταν ένα κλασικό πάρτυ. Με ωραίες μουσικές και πολλούς φίλους. Στο Baraonda βρέθηκαν περισσότερα από 800 άτομα. Μάλιστα, αρκετοί ακροατές της εκπομπής προσπάθησαν να μπουν χωρίς πρόσκληση και, τελικά, λόγω έλλειψης χώρου, δεν τους επιτράπηκε η είσοδος.
Ποιοι άλλοι ήταν εκεί; Η Αγάπη Βαρδινογιάννη, ο Φαίδωνας από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Δέσποινα Καμπούρη, η Εύη Βατίδου, η Κατερίνα Στικούδη κ.ά. Φυσικά, εκεί ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού, όπως και ο υπόλοιπος Nitro και, γενικότερα, συνάδελφοι από την Imako.


 
Τους ζητήσαμε να μας καταθέσουν ο καθένας τους χωριστά, τη γνώμη τους για τους άλλους δύο. Να μας πουν ένα θετικό και ένα αρνητικό. Με καλή διάθεση εννοείται. Ιδού οι απαντήσεις τους:

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος λέει για τα δύο κορίτσια που έχει δίπλα του, στο μικρόφωνο.
     Για τη Μίνα:
(καλό) Μου αρέσει που την ώρα της εκπομπής ακούει τα τραγούδια βάζοντας τα ακουστικά της, διότι έτσι μπορούμε να τη "θάβουμε" και να τη βρίζουμε μεγαλόφωνα.
(κακό) Δεν μου αρέσει που κάθε μέρα τρώει την τελευταία και καλύτερη μπουκιά από το κουλούρι-τυρόπιτα-κριτσίνι μου, και στην συνέχεια μου φωνάζει διότι "γεμίζω το στούντιο σουσάμια" (sic).
      Για τη Μαριλού:
(καλό) Μου αρέσει που μπορεί να πει το πιο αισχρό πράγμα του κόσμου και να το κάνει να ακούγεται ως αθώο αστείο.
(κακό) Δεν μου αρέσει που μου θυμίζει συνεχώς ότι ο Άρης έχει να πάρει τίτλο από το 1970.

H Mίνα Μπιράκου μιλάει για τους άλλους δύο της πρωινής ζώνης:
       Για τον Βαγγέλη:
(κακό) Είναι ο πιο εύκολα πανικόβλητος άνθρωπος που ξέρω και πολύ συχνά δημιουργεί γύρω από τον εαυτό του και τους άλλους, μικρούς στροβίλους. Συνήθως τους παθαίνει για κάτι που είπαμε στον αέρα -κακιά λέξη, κράξιμο σε κάποιον- ακόμα κι αν ένα λεπτό πριν έχουμε πει κάτι πολύ πιο τερατώδες.
(καλό) Έχει μακράν τις πιο γνήσια αστείες ιστορίες καθημερινότητας  και είναι cool και ευφυής ώστε να τις μοιράζεται απλόχερα με όλους, χωρίς κόμπλεξ και με βρετανικό αυτοσαρκασμό.  
         Για τη Μαριλού:
(κακό) Είναι πολύ Παναθηναϊκός και ξέρει πολύ καλά γιατί είναι και ακόμα καλύτερα όλα τα -χειρότερα- συνθήματα για τους γάβρους.
(καλό) Έχει τις καλύτερες τελικές ατάκες (punchlines) που έχω ακούσει ποτέ. Ακόμα κι αν επί πέντε λεπτά βαριέται αυτό που λέμε και ξεφυλλίζει περιοδικά, το τελικό της σχόλιο είναι προμελετημένος φόνος. Είναι ο ιδανικά politically incorrect άνθρωπος για μένα.
     
Η Μαριλού Ρεπαπή καταθέτει τις δικές της θετικές και αρνητικές απόψεις για τους δύο ραδιοφωνικούς συνοδοιπόρους της:
        Για τον Βαγγέλη:
(κακό) Του αρέσουν οι γυναίκες που με κάνουν έξαλλη. Ένα στρινγκ κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι αρκετά ακόμα κι άμα τα φοράει νεροχύτης.
(καλό) Έχει εκπληκτικές μικρές εμμονές. Όπως ο στρατός και οι ιστορίες του από εκεί, που προκύπτουν ακόμα κι άμα μιλάμε για το ηφαίστειο στην Ισλανδία (νέα του εμμονή).

        Για τη Μίνα:
(κακό) Θυμάται τα πάντα. Και τα θυμάται σωστά. Σε συνδυασμό με εμένα που τα θυμάμαι όλα λάθος αλλά επιμένω ότι είναι έτσι, έχω πάντα κάποιον να διαφωνώ και τελικά να έχει δίκιο.
(καλό) Έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και μπορεί να κάνει πλάκα με τα πάντα, χωρίς να νιώθει ενοχές ή να έχει προκαταλήψεις αλλά και χωρίς να λέει χοντράδες. Από άποψη αντίληψης είναι το άλλο μου μισό.