Ο Joe Bonamassa κυκλοφορεί νέα συλλογή τραγουδιών

Ο Joe Bonamassa κυκλοφορεί νέα συλλογή τραγουδιών
Ακολουθήστε μας στο Google news

Road to Redemption

22 Οκτωβρίου 2022

 

Του Ηλία Σελιμά

Ο σούπερ σταρ του blues rock, Joe Bonamassa, εκπλήσσει τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορώντας μια συλλογή τραγουδιών από το επιτυχημένο άλμπουμ του 2018, Redemption, συμπεριλαμβανομένων 3 bonus tracks που δεν είχαν διατεθεί ποτέ ψηφιακά πριν από σήμερα. Ένα παιχνίδι με τον αρχικό τίτλο του άλμπουμ, το Road to Redemption εναλλάσσεται μεταξύ νέων και γνωστών κομματιών, ταξιδεύοντας τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους ακροατές μέσα από 6 διαφορετικά, ειδικά επιμελημένα τραγούδια. Επιδεικνύοντας το πληθωρικό παίξιμο κιθάρας του Bonamassa και το πολύπλευρο στυλ του, οι απανταχού ακροατές μπορούν να ακούσουν ή να κατεβάσουν αυτά τα 3 κομμάτια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ πριν.

Η κυκλοφορία συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουργιο μουσικό βίντεο για το "Black Roses". Το "Black Roses" δεν είναι μόνο το πρώτο τραγούδι στη λίστα των κομματιών, αλλά και το πρώτο από τις 3 νέες ψηφιακές κυκλοφορίες.

Το "Redemption" συνεχίζει να είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των θαυμαστών 4 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία και τώρα οι ακροατές σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν μια νέα, φρέσκια εκδοχή του άλμπουμ που κατέκτησε την κορυφή του Billboard Blues Album Chart. Αν και καινούργια στις ψηφιακές πλατφόρμες, τα νέα τραγούδια της συλλογής μπορεί να ακούγονται οικεία σε κάποιους. Οι θαυμαστές που αγόρασαν την αποκλειστική έκδοση του Redemption από το Target έλαβαν αυτά τα τραγούδια στο CD ή το βινύλιο τους ως bonus tracks. Με τα τραγούδια διαθέσιμα ψηφιακά για πρώτη φορά, ακόμα και όσοι είναι εξοικειωμένοι με τα bonus tracks θα τα εκτιμήσουν εκ νέου ακολουθώντας "το δρόμο" της λίστας τραγουδιών του Road to Redemption.